Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Autostrada do Ptuj

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
czerwo
Podróżnik
Autostrada do Ptuj

Nieprzeczytany postnapisał(a) czerwo » 21.08.2009 08:35

Witam
Jak daleko sięga autostrada Słowenii? Czy do Ptuj dochodzi autosrada? Później jeszcze coś jest czy już nic?
Nie wiem czy omijać autostrady czy może jednak zapłacić i się nie martwić.

Pozdrawiam
czerwo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) czerwo » 21.08.2009 08:50

A spokojnie, spokojnie, przeczytałem starą wypowiedź :)
Byłem po prostu ciekaw bo nikt nie pisze nic o tej autostradzie A4 z Mariboru do Ptuj tylko o obwodnicy Mariboru, a czytałem tamten wątek do 2 w nocy i już nie wiem czy on jest czy go nie ma :lol:
woojtekg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) woojtekg » 21.08.2009 08:51

Polecam strone www.dars.si
Tam wszystkiego sie dowiesz, jak ten adres ci nie zadziała ( ja mialem teraz z tym kłopty ), to spróbuj tutaj:
http://www.dars.si/Dokumenti/O_avtocestah_21.aspx

Poza tym polecam przeczytanie forum - zwłaszcza działy dotyczące autostrad w słoweni ( tam pod koniec jest tez dyskusja na ten temat )

Przeczytaj ten wątek:

forum/viewtopic.php?t=19656&postdays=0&postorder=asc&start=1035

ja chyba pojade autostradą
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 21.08.2009 09:02

czerwo napisał(a):Witam
Jak daleko sięga autostrada Słowenii?

Zerknij do tego tematu tam znajdziesz aktualną mapkę dokąd sięga autostrada w Słowenii :wink:

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone