Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty- Promajna

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
miro.t
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) miro.t » 07.08.2008 15:19

Witam.
Jesli mozna to też proszę o namiary na sprawdzone apartamenty w Promajnie. Bedą 4 os. dorosłe i dwuletnia córa. Trochę jeżdzimy po europie i wiem z doswiadczenia, że nie ma to jak sprawdzone adresy. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrav
princess_lu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) princess_lu » 20.08.2008 13:40

To i ja się przyłączam do tej prośby. Jeżeli macie namiary na sprawdzone kwatery w Promajnie, będę wdzięczna za przesłanie na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sylwia.d
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwia.d » 05.11.2008 11:50

Witam wszystkich, ja wybieram się w przyszlym roku na Chorwację, wlaśnie do Promajnej (bylam tam jakies 5 lat temu), ale juz teraz poszukuje jakichs namiarow na apartamenty dla 4 osob (2+2) - jesli możecie prosze o info na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tomkan
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkan » 10.12.2008 21:28

dede napisał(a):Witam. To co miałem posłałem właśnie na pocztę! Pozdrawiam. :roll:

POPROSZĘ NAMIARY KWATER adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bursztyn
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bursztyn » 13.04.2009 14:13

Witam wszystkich, wybieram się latem do miejscowości Promajna i poszukuje sprawdzonych namiarów na apartamenty (kwatery) dla 2 osób - jeśli możecie służyć mi swoją pomocą proszę o info na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję
lonewolf
Plażowicz
namiar na apartament dla 2 os w Promajna

Nieprzeczytany postnapisał(a) lonewolf » 22.08.2010 12:59

witam wszystkich
dołączam się do prośby o sprawdzony apartament w Promajnej.
moze byc 2 os lub 2+1
jedziemy na pocz.września

mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl / gg 1085568

podziękował :)
pavio
Odkrywca
Re: namiar na apartament dla 2 os w Promajna

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavio » 23.08.2010 06:45

lonewolf napisał(a):witam wszystkich
dołączam się do prośby o sprawdzony apartament w Promajnej.
moze byc 2 os lub 2+1
jedziemy na pocz.września

mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl / gg 1085568

podziękował :)

Może się spotkamy :) My będziemy tam od 30.08.2010
lonewolf
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lonewolf » 23.08.2010 08:23

czesc Pavio :) czemu nie - jesli oczywiscie tam trafimy - poki co szukam jakiejs ciekawej mety w Promajnej.. Jesli nic nie znajde pewnie pojedziemy tam w ciemno. Nie masz jakichs ciekawych namiarow ??
julkla
Podróżnik
Re: Promajna

Nieprzeczytany postnapisał(a) julkla » 26.08.2010 15:09

Przyłączam sie do prośby
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
julkla
Podróżnik
Re: Promajna

Nieprzeczytany postnapisał(a) julkla » 26.08.2010 15:10

Krzysiekm napisał(a):Witam
Chciałem zapytać Was o miasteczko Promajna.
Będę wdzięczny za każdą informację,namiary na apartamenty itd.
Pozdrawiam

Witam wszystkich.
Poszukuję sprawdzonej kwatery w miejscowości Promajna na Riwierze Makarskiej dla 5 osób w tym 3 dzieci.Dwa dni spędzone na poszukiwaniach nie dały niestety rezultatów, albo cena zaporowa około 100 EU na przełomie czerwca i lipca, czyli przed sezonem to trochę dużo, lub brak 5 osobowych apartamentów.
W tej sytuacji jestem zmuszona prosić o pomoc bo miejscowości się po prostu zakochałam, ewentualnie jeśli już nie znajdziemy może być Mala Duba lub Blato.
Z góry dziękuję za pomoc.
julkla
Podróżnik
Re: namiar na apartament dla 2 os w Promajna

Nieprzeczytany postnapisał(a) julkla » 27.08.2010 08:14

Witam wszystkich.
Poszukuję sprawdzonej kwatery w miejscowości Promajna na Riwierze Makarskiej dla 5 osób w tym 3 dzieci.Dwa dni spędzone na poszukiwaniach nie dały niestety rezultatów, albo cena zaporowa około 100 EU na przełomie czerwca i lipca, czyli przed sezonem to trochę dużo, lub brak 5 osobowych apartamentów.
W tej sytuacji jestem zmuszona prosić o pomoc bo miejscowości się po prostu zakochałam, ewentualnie jeśli już nie znajdziemy może być Mala Duba lub Blato.
Z góry dziękuję za pomoc.
Andrew39
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrew39 » 27.08.2010 17:31

Jadac teraz mozna spokojnie jechać w ciemno ,sezon sie juz konczy.A ceny sa napewno nizsze. mam nr.tel 385 0 989424914 Slavko Kundid najlepiej kontaktowac sie w j.francuzkim/poza chorwackim/fajna kwatera.powodzenia
Ps.oczywiscie namiar w Promajnie
julkla
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) julkla » 27.08.2010 17:48

Andrew39 napisał(a):Jadac teraz mozna spokojnie jechać w ciemno ,sezon sie juz konczy.A ceny sa napewno nizsze. mam nr.tel 385 0 989424914 Slavko Kundid najlepiej kontaktowac sie w j.francuzkim/poza chorwackim/fajna kwatera.powodzenia
Ps.oczywiscie namiar w Promajnie

Dzięki za odpowiedź
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartamenty- Promajna - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone