.png)
.png)
bietka1964 napisał(a):Poproszę o namiary na ap.dla 5 osób-maxauto2@wp.pl.Z góry dziekuję.
.png)
.png)
bietka1964 napisał(a):Niestety,nadal szukam.Znalazłam ale tylko od 15-21 07 za 95 Euro/2 sypialnie,klima ale kuchenka to dziupla.
Znalazłam takie pomocne adresy
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
.png)
Jack66 napisał(a):Mała i cicha miejscowość ładna i długa plaża - promenada do Baska Voda , kilka knajpek, sklepów nam bardzo sie podobało dzień plaża wieczór spacery promenadą lub knajpka na plaży. W tym roku rownież tam jedziemy. Napisz maila to podam Ci dwa sprawdzone adresy. W jednym spaliśmy i było wspaniale
.png)
Andrew39 napisał(a):Jack66 napisał(a):Mała i cicha miejscowość ładna i długa plaża - promenada do Baska Voda , kilka knajpek, sklepów nam bardzo sie podobało dzień plaża wieczór spacery promenadą lub knajpka na plaży. W tym roku rownież tam jedziemy. Napisz maila to podam Ci dwa sprawdzone adresy. W jednym spaliśmy i było wspaniale
dzien doberek- można poprosic Cię o jakis fajny namiar na Apart.w Promajnie? z góry dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
dede napisał(a):Witam. To co miałem posłałem właśnie na pocztę! Pozdrawiam.
.png)
mak napisał(a):Witam.Poprosil bym rownierz o namiary jesli adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje