Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartamenty omis

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hubabuba
Podróżnik
apartamenty omis

Nieprzeczytany postnapisał(a) hubabuba » 31.01.2009 12:32

czy ktos byl moze w omis prywatne apartamenty z adriatyka wybieramy sie tam w tym roku pozrawiam
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 31.01.2009 14:09

hubabuba napisał(a):czy ktos byl moze w omis prywatne apartamenty z adriatyka wybieramy sie tam w tym roku pozrawiam

Na początek proponuję dokładnie zapoznać się z Regulaminem forum :lol:

W tych wątkach znajdziesz opinie na temat samego biura Adriatica :wink:

forum/viewtopic.php?t=15966&highlight=adriatica

forum/viewtopic.php?t=14658&highlight=adriatica

Co do samej miejscowości Omis proponuję użyć wyszukiwarki ,a potem czytać do woli... :wink:
hubabuba
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) hubabuba » 01.02.2009 18:10

dziękuje bardzo za odpowiedz ale chodziło mi o biuro podróży "ADRIATYK" wiem że moze niezbyt precyzyjnie określiłam to czego szukam dlatego to nieporozumienie :)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 01.02.2009 18:14

Cześć, byłoby łatwiej, gdybyś rzucił konkretne nazy obiektów...Inaczej cieżko będzie pomóc.. (na 100 % obiekty te znajdują się nie tylko w ofercie bp. Adriatyk; a nóż widelec ktoś tu na forum zna któryś z nich...).
P.S. A musi być koniecznie Omiš? Biuro Adriatyk nie ma jakiś ciekawszych propozycji???
Pozdrawiam
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 01.02.2009 18:28

hubabuba napisał(a):dziękuje bardzo za odpowiedz ale chodziło mi o biuro podróży "ADRIATYK" wiem że moze niezbyt precyzyjnie określiłam to czego szukam dlatego to nieporozumienie :)

Czy chodzi o zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :?:
hubabuba
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) hubabuba » 01.02.2009 18:36

jorgus111 napisał(a):Czy chodzi o zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :?:

no tak właśnie o te miałam własnie zamiar próbowac je tu umieścić jeżeli ktos korzystał moze z tej oferty (te apartamenty)bardzo bym prosiła o opinie
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 01.02.2009 18:38

Hm, nie prezentują nic konkretnego (nie wymieniają konkretnych obiektów)... Zatem generalnie można przypuszczać, że daje im to duże możliwości manipulacji...
Byłabym ostrożna i zapytała o konkret.
Pozdrwiam
hubabuba
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) hubabuba » 01.02.2009 18:39

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Cześć, byłoby łatwiej, gdybyś rzucił konkretne nazy obiektów...Inaczej cieżko będzie pomóc.. (na 100 % obiekty te znajdują się nie tylko w ofercie bp. Adriatyk; a nóż widelec ktoś tu na forum zna któryś z nich...).
P.S. A musi być koniecznie Omiš? Biuro Adriatyk nie ma jakiś ciekawszych propozycji???
Pozdrawiam

wiem ze jest wiele ciekawych ofert ale jakos omis mnie zauroczył rok temu bylismy w okolicach trogiru góry bylo widac tylko w oddali teraz chce byc blisko nich
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 01.02.2009 18:48

hubabuba napisał(a):
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Cześć, byłoby łatwiej, gdybyś rzucił konkretne nazy obiektów...Inaczej cieżko będzie pomóc.. (na 100 % obiekty te znajdują się nie tylko w ofercie bp. Adriatyk; a nóż widelec ktoś tu na forum zna któryś z nich...).
Pozdrawiam

wiem ze jest wiele ciekawych ofert ale jakos omis mnie zauroczył rok temu bylismy w okolicach trogiru góry bylo widac tylko w oddali teraz chce byc blisko nich

Tylko, że Omiš jest (moim zdaniem) mega nieatrakyjny (Jadranka przebiega praktycznie bez samo centrum.... lato to gigantyczne korki przez Omiš właśnie. Jak już musić być koniecznie wzdłuż Jadranki, to zdecydowanie lepiej pojechać nieco dalej na południe...Tam góry znajdziesz wszędzie (od Splitu na południe non stop; zarówno na lądzie, jak i na Pelješcu). Przeszukaj forum pod kątem Riviery Makarskiej (jeśli tłok Ci nie przeszkadza; a chyba nie, skoro rozważasz Omiš...).
Pozdrawiam
hubabuba
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) hubabuba » 05.02.2009 12:02

nikt chyba nie korzystal z tych apartamentow :(
waldi-ia
Croentuzjasta
Omiś

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldi-ia » 05.02.2009 21:07

Odpowiedziałem Ci na forum dotyczącym biura podróży,poszukaj.Zarzut że przez Omiś przechodzi Jadranka jest dla mnie dziwny , ponieważ przez wszystkie miejscowości namorskie (poza wyspami)przechodzi Jadranka dzieląc je na częśc hotelową i nadmorską.Tam gdzie Jadanka oddala się od Adriatyku trzeba ostro pikowac w dół , pozostawiając auto przy głównej drodze , bagaże wtedy trzeba targac w ręku bądż korzystac z wyciągu bagażowego jeżeli takowy gospodarz posiada zwłaszcza na odcinku od Omiśu do Baśka Woda.Narodowy Ośrodek Informacji Turystycznej Republiki Chorwacji prześle Ci darmowe katalogi na adres domowy jeżeli zgłosisz się do nich telefonicznie 0-22-828 51 93 fax;0-22828 51 90 ,e-mail:info@chorwacja.home.pl
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser
Re: Omiś

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 05.02.2009 22:20

waldi-ia napisał(a):Zarzut że przez Omiś przechodzi Jadranka jest dla mnie dziwny , ponieważ przez wszystkie miejscowości namorskie (poza wyspami)przechodzi Jadranka dzieląc je na częśc hotelową i nadmorską.

W pewnym sensie trafiłeś w sedno.. dlatego ja nie bardzo wyobrażam sobie odpoczynek wzdłuż wybrzeża (zwłaszcza na Rivierze Omiškiej czy Makarskiej). Ale! są miejscowości bardziej lub mniej "przecięte" przez Jadrankę, a i jest kilka, których nie przecina wcale, bo położone są poniżej Jadranki...Niestety Omiš do nich nie należy.
Pozdrawiam
hubabuba
Podróżnik
Re: Omiś

Nieprzeczytany postnapisał(a) hubabuba » 06.02.2009 12:03

waldi-ia napisał(a):Odpowiedziałem Ci na forum dotyczącym biura podróży,poszukaj.Zarzut że przez Omiś przechodzi Jadranka jest dla mnie dziwny , ponieważ przez wszystkie miejscowości namorskie (poza wyspami)przechodzi Jadranka dzieląc je na częśc hotelową i nadmorską.Tam gdzie Jadanka oddala się od Adriatyku trzeba ostro pikowac w dół , pozostawiając auto przy głównej drodze , bagaże wtedy trzeba targac w ręku bądż korzystac z wyciągu bagażowego jeżeli takowy gospodarz posiada zwłaszcza na odcinku od Omiśu do Baśka Woda.Narodowy Ośrodek Informacji Turystycznej Republiki Chorwacji prześle Ci darmowe katalogi na adres domowy jeżeli zgłosisz się do nich telefonicznie 0-22-828 51 93 fax;0-22828 51 90 ,e-mail:info@chorwacja.home.pl

dziękuje bardzo za wyczerpujaca odpowiedz :wink:
hubabuba
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) hubabuba » 06.02.2009 12:07

musze jednak przyznac ze czym wiecej i glebiej siedze w tych ofertach to juz sie robi metlik w glowie :wink: ale kto szuka ten znajdzie :lol:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 06.02.2009 13:11

Zarzut że przez Omiś przechodzi Jadranka jest dla mnie dziwny , ponieważ przez wszystkie miejscowości namorskie (poza wyspami)przechodzi Jadranka dzieląc je na częśc hotelową i nadmorską

:?: bez przesady - nie tak radykalnie ("przez wszystkie") przecież jest gros miejscowości na północ i połdnie od Makarskiej, do których zjeżdza się z Jadranki w dół i nie zostawia się auta gdzieś-tam, tylko pod apartamentem, K.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone