.png)
hubabuba napisał(a):czy ktos byl moze w omis prywatne apartamenty z adriatyka wybieramy sie tam w tym roku pozrawiam
.png)
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Cześć, byłoby łatwiej, gdybyś rzucił konkretne nazy obiektów...Inaczej cieżko będzie pomóc.. (na 100 % obiekty te znajdują się nie tylko w ofercie bp. Adriatyk; a nóż widelec ktoś tu na forum zna któryś z nich...).
P.S. A musi być koniecznie Omiš? Biuro Adriatyk nie ma jakiś ciekawszych propozycji???
Pozdrawiam
.png)
hubabuba napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Cześć, byłoby łatwiej, gdybyś rzucił konkretne nazy obiektów...Inaczej cieżko będzie pomóc.. (na 100 % obiekty te znajdują się nie tylko w ofercie bp. Adriatyk; a nóż widelec ktoś tu na forum zna któryś z nich...).
P.S. A musi być koniecznie Omiš? Biuro Adriatyk nie ma jakiś ciekawszych propozycji???
Pozdrawiam
wiem ze jest wiele ciekawych ofert ale jakos omis mnie zauroczył rok temu bylismy w okolicach trogiru góry bylo widac tylko w oddali teraz chce byc blisko nich
.png)
.png)
waldi-ia napisał(a):Zarzut że przez Omiś przechodzi Jadranka jest dla mnie dziwny , ponieważ przez wszystkie miejscowości namorskie (poza wyspami)przechodzi Jadranka dzieląc je na częśc hotelową i nadmorską.
.png)
waldi-ia napisał(a):Odpowiedziałem Ci na forum dotyczącym biura podróży,poszukaj.Zarzut że przez Omiś przechodzi Jadranka jest dla mnie dziwny , ponieważ przez wszystkie miejscowości namorskie (poza wyspami)przechodzi Jadranka dzieląc je na częśc hotelową i nadmorską.Tam gdzie Jadanka oddala się od Adriatyku trzeba ostro pikowac w dół , pozostawiając auto przy głównej drodze , bagaże wtedy trzeba targac w ręku bądż korzystac z wyciągu bagażowego jeżeli takowy gospodarz posiada zwłaszcza na odcinku od Omiśu do Baśka Woda.Narodowy Ośrodek Informacji Turystycznej Republiki Chorwacji prześle Ci darmowe katalogi na adres domowy jeżeli zgłosisz się do nich telefonicznie 0-22-828 51 93 fax;0-22828 51 90 ,e-mail:info@chorwacja.home.pl
.png)
Zarzut że przez Omiś przechodzi Jadranka jest dla mnie dziwny , ponieważ przez wszystkie miejscowości namorskie (poza wyspami)przechodzi Jadranka dzieląc je na częśc hotelową i nadmorską
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje