Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartamentu na ciovo pilnie szukam

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 18.02.2008 22:28

Witam.Czy ktoś ma namiar na apartament w Okrug Gornyj.Ale potrzebuje przy samym morzu dla czteroosobowej rodziny.No i najlepiej od południowej strony (od morza)Bylismy tam dwa lata temu i robimy replay.Było pięknie.Ale wtedy mieszkaliśmy dość daleko od morza.pozdrawiam
Ostatnio edytowano 21.02.2008 23:17 przez AGA&ADAM, łącznie edytowano 2 razy
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 18.02.2008 23:28

AGA&ADAM napisał(a):Witam.Czy ktoś ma namiar na apartament w Okrug Gornyj.Ale potrzebuje przy samym morzu dla czteroosobowej rodziny.No i najlepiej od południowej strony (od morza)Bylismy tam dwa lata temu i robimy replay.Było pięknie.Ale wtedy mieszkaliśmy dość daleko od morza.pozdrawiam

Proszę mi wierzyć :wink: , naprawdę są piękniejsze miejsca w Cro niż Ciovo :D
Pozdrawiam z Żor
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 18.02.2008 23:37

ja po pobycie w Zivogosce -zwątpiłem.Byliśmy w Makarskiej ,Tucepi i w paru innych miejscach i wracamy na Ciovo.Może dlatego że to był pierwszy pobyt w Cro-ale najlepszy.mkm a czy to nie ty jezdzisz na vis :D :?:Szukalismy czegoś na Vis ale nic nie trafiliśmy-jakieś propozycje :?:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.02.2008 00:05

AGA&ADAM napisał(a):Witam.Czy ktoś ma namiar na apartament w Okrug Gornyj.Ale potrzebuje przy samym morzu dla czteroosobowej rodziny.No i najlepiej od południowej strony (od morza)Bylismy tam dwa lata temu i robimy replay.Było pięknie.Ale wtedy mieszkaliśmy dość daleko od morza.pozdrawiam

Konkretnego apartamentu nie znam ale zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.02.2008 16:15

Janusz Bajcer napisał(a):

Konkretnego apartamentu nie znam ale zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ja tym razem jadę tam ... gdzie dojrzewa najlepsze wino na Świecie - czyli na ...... :?:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 19.02.2008 17:50

Może pomogę?
Podaj maila lub napisz do mnie magdamałpacinas.mine.nu
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.02.2008 20:15

AGA&ADAM napisał(a):ja po pobycie w Zivogosce -zwątpiłem.Byliśmy w Makarskiej ,Tucepi i w paru innych miejscach i wracamy na Ciovo.Może dlatego że to był pierwszy pobyt w Cro-ale najlepszy.mkm a czy to nie ty jezdzisz na vis :D :?:Szukalismy czegoś na Vis ale nic nie trafiliśmy-jakieś propozycje :?:

Vis oczywiście jest w moich planach :D Ale póki co , szykuję się do wyprawy Dingac 2008 :D
Pozdrav.
krzycholu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzycholu » 19.02.2008 20:22

Witam Madzia a może dla mnie masz sprawdzonego na Ciovo, szukam czegos niedrogiego dla ośmiu osób w lipcu
pozdro-krzycholu
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 19.02.2008 20:37

magda to mój mail (juz raz nam dobrze podpowiedziałaś) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.02.2008 21:18

A może by tak na Rabie coś poszukać - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 19.02.2008 22:00

ziomal byłeś tam?jest na co w wodzie popatrzeć za pomocą maseczki?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.02.2008 15:53

AGA&ADAM napisał(a):ziomal byłeś tam?jest na co w wodzie popatrzeć za pomocą maseczki?

Zdecydowanie tak :D Maseczka + siteczko :D

A byłem tam w Barbacie ok. 4 km. od urzekająco pięknego Rabu :D
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 21.02.2008 22:24

jako że nic nie możemy złapać na Ciovo zmieniamy kierunek.po części za podpowiedzią mkm.jedziemy na Rab.trzeba urozmaicać a Ciovo już było.jesli ktoś ma namiar na jakieś spanko to bardzo chętnie skorzystamy.pzdr.
Ostatnio edytowano 22.02.2008 09:08 przez AGA&ADAM, łącznie edytowano 1 raz
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 21.02.2008 22:39

AGA&ADAM napisał(a):jako że nic nie możemy złapać na ciovo zmieniamy kierunek.po części za podpowiedzią mkm.jedziemy na rab.trzeba urozmaicać a ciovo już było.jesli ktoś ma namiar na jakieś spanko to bardzo chętnie skorzystamy.pzdr.

Dobry kierunek obrany :D Życzę pomyślnych wiatrów :D
Pozdrav.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.02.2008 23:37

AGA&ADAM napisał(a):jako że nic nie możemy złapać na ciovo zmieniamy kierunek.po części za podpowiedzią mkm.jedziemy na rab.trzeba urozmaicać a ciovo już było.jesli ktoś ma namiar na jakieś spanko to bardzo chętnie skorzystamy.pzdr.

Trzeba zmienić "ciovo" na Ciovo , a "rab" na Rab :wink: :!:
Ale jeśli chodzi o kierunek, to mkm dobrze radzi :lol: :papa:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone