Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Veselko -Tanja w Orebic

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 10.06.2011 15:57

MWN napisał(a):Właśnie jestem w Orebicu ...

Pytania?

Kiedy idziecie na Ilija?? :wink:

No i pozdrów Orebić, ja będę za miesiąc z kawałeczkiem :wink:

Miłego wypoczynku :papa:
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 10.06.2011 16:06

Nie wiem czy będziemy nmieli czas w tym roku to tylko 12 dni, ale chgcemy za to pochodzić na Sv.Jure od Vrgac. Na razie korzystamy z kąpieli a wycieczki tylko w mniejszy upał. Wczoraj była ogromna burza z gradem, ale rano nie było już śladu...

Zyczę Ci udanej pogody u wypoczynku.

Po Tucepi jedziemy jeszcze na Krk. W sumie 4 tygodnie, więc i tak nie narzekamy..
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 10.06.2011 16:11

MWN napisał(a):Nie wiem czy będziemy nmieli czas w tym roku to tylko 12 dni, ale chgcemy za to pochodzić na Sv.Jure od Vrgac. Na razie korzystamy z kąpieli a wycieczki tylko w mniejszy upał. Wczoraj była ogromna burza z gradem, ale rano nie było już śladu...

Zyczę Ci udanej pogody u wypoczynku.

Po Tucepi jedziemy jeszcze na Krk. W sumie 4 tygodnie, więc i tak nie narzekamy..

4 tygodnie ...
ale Wam zazdroszczę :lol:

Miłych wakacji :papa:
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 11.06.2011 15:00

No cóż, chciałem miesiąc ale tylko 4 tygodnie...:-)
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 11.06.2011 15:27

Dodam jeszcze, że internet oprócz WiFi w caffee ZONA jest praktycznie w każdym wielkim hotelu. Wystarczy raz zamówić kawę lub piwo i usłużny kelner poda kod dostępu.

A najlepsza restauracja jest PONTO przy głównej drodze bardziej przy jej początku niż końcu, jadąc od Stonu pon prawej stronie. Reszta może się chować jakością i ceną.

Do tej pory jest w zasadzie pusto:plaże puste, knajpy puste, ulice jak wymarłe. i o to mi chodziło o tej porze.
karolbp1991
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolbp1991 » 13.06.2011 18:31

jaką trasą jechałeś? z noclegiem czy bez?
karolbp1991
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolbp1991 » 13.06.2011 19:08

planuję w drodze powrotnej zatrzyma się w Tatralandii może ktoś ma namiary na nocleg na dwa dni?
śmigi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) śmigi » 13.06.2011 19:33

Cześć!
Właśnie wybieramy się do Loviśte od 26.06. MWN czy jest droga alternatywna ? Wg map nie ma! Ale można przejechać??
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 15.06.2011 13:48

Zamknięty jest odcinek tam gdzie zamiast górą można pojechać dołem przez Viganj. Nie ma problemu a po południu można przejechać dotychczasową drogą tyle że kawałek po szutrze. Chyba że zrobią to w tydzień. Znaki jasno wyznaczają objazd więc na pewno się nie zgubicie. Powodzenia!
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 15.06.2011 13:53

karolbp1991 napisał(a):jaką trasą jechałeś? z noclegiem czy bez?

Jeśli pytanie dom mnie to: Wrocław, Boboszów, Brno, Wiedeń, Zagreb, Laktaśi w BIH, Prnjavor, Belgrad w Serbii, Sarajevo w BiH, Mostar, Orebić, teraz jestem w Tućepi, później jeszcze Baśka w Krk.

Uwaga droga z Orebica przez Autostradę dom Makarskiej nieczynna z powodu lawiny, więc lepiej jechać jadrańską magistralą nr 8.

To jest piękna trasa ale musiałem jechać aż do Sestanovac i wracać do Tucepi.

Pozdrav
śmigi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) śmigi » 15.06.2011 17:27

Dzięki MWN! za pilotaż! Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji a tu takie wyzwanie
:wink:
śmigi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) śmigi » 19.06.2011 17:44

Mam pytanie do MWN czy w Banku w Orebicu można wymienić złotówki?
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 26.06.2011 18:46

Przepraszam za zwłokę, ale w Basce na Krk choć niby jest darmowy Internet w całej miejscowości to jego prędkość poniżej wszelkiej krytyki i często się zrywało. Więc odpowiadam NIE WIEM-:))
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament Veselko -Tanja w Orebic - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone