Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament TAFRA - Lokva Rogoznica

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pawełimagda
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawełimagda » 03.01.2010 14:42

Witam wszystkich,
czy ktoś może był w apartamencie TAFRA w Lokva Rogoznica - Ivasnjak, 21317? Interesują mnie wszelkie informacje. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam Paweł
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 03.01.2010 15:07

Byłam w 2006 roku w Lokvie.Apartament który sobie upatrzeliście to jak dla mnie za wysoko i za daleko do morza.Proponuje Riwierę Makarską a jest nie daleko.
:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2010 15:10

Marusici:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ruskamen - Lokva Rogoźnica

Pisak
Ostatnio edytowano 03.01.2010 15:22 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 03.01.2010 15:15

Dodam że byliśmy zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i jak sobie przypomne dojście do plaży (wysoko) a dojście do domu to łooomatkoooo.
Przemyśl zebik też dobrze radzi :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.01.2010 15:24

zebik napisał(a):
Aneta.K napisał(a):Byłam w 2006 roku w Lokvie.Apartament który sobie upatrzeliście to jak dla mnie za wysoko i za daleko do morza.Proponuje Riwierę Makarską a jest nie daleko.
:)

Szukaj w Lokvie, Ruskamen, Pisaku, Marusici ale poniżej jadranki. Powyżej będziesz miał trudne dojście do morza no i hałas.

Byłem w Lokvie i mieszkałem powyżej Jadranki. Hałasu nie słyszałem, mankamentem dla niektórych może być rzeczywiście strome podejście z plaży. Przejście przez Jadranke bezproblemowe, podziemnym przejściem pod jezdnią, wykorzystywanym chyba także jako kanał burzowy. Wtedy, a było to ładnych kilka lat temu był tam jeden mały sklepik i knajpka. Większe zakupy w Omis. Mieszkaliśmy wtedy w domu Leona z forum.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2010 15:30

Bocian napisał(a):Byłem w Lokvie i mieszkałem powyżej Jadranki. Hałasu nie słyszałem, mankamentem dla niektórych może być rzeczywiście strome podejście z plaży. Przejście przez Jadranke bezproblemowe, podziemnym przejściem pod jezdnią, wykorzystywanym chyba także jako kanał burzowy. Wtedy, a było to ładnych kilka lat temu był tam jeden mały sklepik i knajpka. Większe zakupy w Omis. Mieszkaliśmy wtedy w domu Leona z forum.

Rzeczywiście nie wszędzie hałas słychać, ale skoro szuka teraz gdzie jeszcze jest sporo apartamentów pod jadranką to lepiej tam zamieszkać. Wszystkie te miejscowości od Ruskamen do Pisaka mają strome podejścia co moim zdaniem jest ich atutem (np: Marusici) niż wadą.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2010 15:38

pawełimagda napisał(a):Witam wszystkich,
czy ktoś może był w apartamencie TAFRA w Lokva Rogoznica - Ivasnjak, 21317? Interesują mnie wszelkie informacje. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam Paweł

na tej stronie są fotki jak zjechać z jadranki pod ten apartament - nie polecam rzeczywiście jak pisała Aneta jest wysoko.
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 03.01.2010 15:41

Bocian tak jak i wtedy tak i teraz jest jedna knajpka "Skalinada",poczta i mały sklepiko-kiosk :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.01.2010 15:43

W samej Lokvie chyba trudno o apartmany poniżej Jadranki ale mogę się mylić bo byłem tam dawno a dużo się buduje. W Lokvie droga przebiega dość blisko morza więc więcej takich domów będzie przed i za Lokvą gdzie Jadranka trochę odchodzi od morza.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.01.2010 15:45

Aneta.K napisał(a):Bocian tak jak i wtedy tak i teraz jest jedna knajpka "Skalinada",poczta i mały sklepiko-kiosk :wink:

No to ja mieszkałem przy tej drodze gdzie był ten kiosk i mjenjacnico-poczta :) Jechało się ostro do góry potem w prawo i jeszcze w lewo...
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 03.01.2010 15:48

No to dokładnie tak jak my :wink: byliśmy w tym domu co podałam lina wyżej. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2010 15:48

Tu masz fajny app w Mimicach.

Popatrz także apartament Lara na tym forum - jest zachwalany.

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=254 ... light=lara
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=204 ... light=lara
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=169 ... light=lara
pawełimagda
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawełimagda » 03.01.2010 15:49

Bardzo Wam dziękuję za szybki odzew. Faktycznie ze zdjęć na stronie apartamentu nie było widać stromego zejścia do plaży, a jedziemy z dwójką małych dzieci, więc byłby to spory kłopot. Podabają nam się tam warunki i cena dlatego zwróciliśmy na niego uwagę.

P.s.
Niektóre wskazane przez Was apartamenty nie mają klimatyzacji. Czy brak klimy nie jest wg Was problemem?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.01.2010 15:53

pawełimagda napisał(a):Bardzo Wam dziękuję za szybki odzew. Faktycznie ze zdjęć na stronie apartamentu nie było widać stromego zejścia do plaży, a jedziemy z dwójką małych dzieci, więc byłby to spory kłopot. Podabają nam się tam warunki i cena dlatego zwróciliśmy na niego uwagę.

P.s.
Niektóre wskazane przez Was apartamenty nie mają klimatyzacji. Czy brak klimy nie jest wg Was problemem?

Moim zdaniem brak klimatyzacji nie jest żadnym problemem. Upały są owszem czasami mordercze, w nocy mogą przeszkadzać ale jak masz dwójkę małych dzieci to ja nie polecam. Łatwo nabawić się zapalenia gardła lub ucha albo innego choróbska - poza tym nie wszyscy dbają o klimatyzację w sposób należyty (czyszczenie, konserwacja). Z małymi dziećmi ja odradzam klimatyzację. Trzeba pamiętać, że klimatyzacja bywa zdradliwa tzn. nie czuje się zbyt mocnego chłodu, a u małych dzieci choroba w momencie przychodzi.

pozdrawiam
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 03.01.2010 16:26

Dokładnie...dzieci i klima to mogą być dopiero kłopoty. :?

Może to przekona Cię do wybrania jednej z tych miejscowości :D

a może i

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink: :wink:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone