Witam wszystkich,
czy ktoś może był w apartamencie TAFRA w Lokva Rogoznica - Ivasnjak, 21317? Interesują mnie wszelkie informacje. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam Paweł
.png)
zebik napisał(a):Aneta.K napisał(a):Byłam w 2006 roku w Lokvie.Apartament który sobie upatrzeliście to jak dla mnie za wysoko i za daleko do morza.Proponuje Riwierę Makarską a jest nie daleko.
Szukaj w Lokvie, Ruskamen, Pisaku, Marusici ale poniżej jadranki. Powyżej będziesz miał trudne dojście do morza no i hałas.
Bocian napisał(a):Byłem w Lokvie i mieszkałem powyżej Jadranki. Hałasu nie słyszałem, mankamentem dla niektórych może być rzeczywiście strome podejście z plaży. Przejście przez Jadranke bezproblemowe, podziemnym przejściem pod jezdnią, wykorzystywanym chyba także jako kanał burzowy. Wtedy, a było to ładnych kilka lat temu był tam jeden mały sklepik i knajpka. Większe zakupy w Omis. Mieszkaliśmy wtedy w domu Leona z forum.
pawełimagda napisał(a):Witam wszystkich,
czy ktoś może był w apartamencie TAFRA w Lokva Rogoznica - Ivasnjak, 21317? Interesują mnie wszelkie informacje. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam Paweł
.png)
pawełimagda napisał(a):Bardzo Wam dziękuję za szybki odzew. Faktycznie ze zdjęć na stronie apartamentu nie było widać stromego zejścia do plaży, a jedziemy z dwójką małych dzieci, więc byłby to spory kłopot. Podabają nam się tam warunki i cena dlatego zwróciliśmy na niego uwagę.
P.s.
Niektóre wskazane przez Was apartamenty nie mają klimatyzacji. Czy brak klimy nie jest wg Was problemem?