.png)
.png)
przemo99 napisał(a):Czytaj ze zrozumieniem moje posty. Do biednego Boraka nic nie mam:) Natomiast soryy za apart ponad 60E na przełomie sierpnia / września przy wynajmie 14 dniowym to trochę dużo. Za taką cenę można wymagać, nie sposób wydać kasę ważne aby ją dobrze wydać. W Boraku za ok 50E w tym terminie można mieć lepszy apart, więc po co przepłacać. I tylko o to chodziło.
W d. się poprzewracało naszym przyjaciołom z południa. Jak się zaczynają cenić to niech za tym idzie standard, zaczynając od prostej kabiny prysznicowej co mnie najbardziej irytuje w tych szerokościach.
.png)
.png)
Justysia napisał(a): kobiety zdecydowanie odmawiają ...... bo..... nie zabezpieczone
.png)
Justysia napisał(a):A w tej kwestii to ja nawet rodziny nie zabieramNie mówiąc już o organizowaniu wycieczek pracowniczych. A co do psa właścicieli... to.. hmmm... może pozew zbiorowy bym z Twoimi kolegą wniosła....co? On o lakier ja o mielonkę co mi ją Sokol ze stołu zwędził w czasie romantycznej kolacji
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a): Drugi chciał odszkodowanie za podrapany niby prze psa właścicieli lakier na swoim zajebistym 15to letnim saabie.
A ja bez strat
Bo Ty jara nie masz lakieru na aucie tylko olejną od lamperii
.png)
Nie ten zjazd to następny, nie ten prom to też następny, a piwko jak piwko byle zimne.Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje