Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ap. 6 os. w Dalmacji Środ. u rodziny która mówi po polsku

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Urszula Turić
Podróżnik
Re: Ap. 6 os. w Dalmacji Środ. u rodziny która mówi po polsk

Nieprzeczytany postnapisał(a) Urszula Turić » 24.03.2012 21:29

ayashi21 napisał(a):Witam, zamierzam ze znajomymi jechać do Chorwacji na początku września 2012 r., dokładnie 6 osób.
Że żadne z nas niezbyt potrafi dogadać się po angielsku :oops: a na wakacjach liczy się komfort psychiczny to szukamy apartamentu gdzie właściciele mówią po polsku.
Znalazłam parę adresów na tym forum ale ciężko znaleźć apartament do 3 par. Czy ktoś może polecić jakiś nocleg w środkowej części Chorwacji (między Trogirem a Makarska).
Za wszelką pomoc z góry dziękuje

Zapraszam do Baśka Voda (gospodarze :małżeństwo Polki z Chorwatem)przyjmiemy całą grupę.
kontakt mailowy
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 25.03.2012 04:45

arturac napisał(a):
maniust napisał(a):
arturac napisał(a):że niby z Trójmiasta bez noclegu po drodze chcecie jechać??? :evil:

A czemu by nie ?
:wink:

dla mnie to chore, ale każdy orze jak może :)
wstaw proszę link to Twojej relacji z Tucepi :)

Chore to mało powiedziane,to jest tragiczne.
Już nie jeden myślał że drzemka w aucie i wio dalej,teraz kwiatki wącha od dołu.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.03.2012 05:05

mireks napisał(a):Chore to mało powiedziane,to jest tragiczne.
Już nie jeden myślał że drzemka w aucie i wio dalej,teraz kwiatki wącha od dołu.

Czytałeś na cropli o takim przypadku?
coti
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) coti » 25.03.2012 06:16

Ja ze Szczecina do Tucepi dojechałem w 17 godzin bez żadnego noclegu. Da się pokonać tą trasę bez noclegu.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 25.03.2012 10:40

anakin napisał(a):

Nie tylko z cropl ludzie jeżdżą do Chorwacji,znam takie przypadki z bliskiego otoczenia.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 25.03.2012 10:42

coti napisał(a):Ja ze Szczecina do Tucepi dojechałem w 17 godzin bez żadnego noclegu. Da się pokonać tą trasę bez noclegu.

Pewnie jechałeś przez Niemcy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.03.2012 11:29

anakin napisał(a):

Relacja z kostnicy 8) Dobry tytuł na dobrą relację.

Ja sobie z moją córcią takiej jazdy nie wyobrażam. Śliny by mi zabrakło żeby przez 17 godzin non stop odpowiadać na pytania: a po co? a dlaczego? :)
Jak jeździłem tylko z żoną, kiedyś zrobiłem trasę Split, start o 9 rano i meta w Milówce o 23,30, matizem :)
Wysiadłem trochę miękki.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.03.2012 20:50

arturac napisał(a):Ja sobie z moją córcią takiej jazdy nie wyobrażam. Śliny by mi zabrakło żeby przez 17 godzin non stop odpowiadać na pytania: a po co? a dlaczego? :)

moje dziecka w nocy śpią i gadanie odpada :)
potem dvd i spokój nadal :)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ap. 6 os. w Dalmacji Środ. u rodziny która mówi po polsku - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone