A to ku zastanowieniu...

realista2 napisał(a):To nie takie proste. Po pierwsze z odległości, w zaciemnionym pomieszceniu, za zasłoną, łatwo pomylić osoby. Po drugie gdyby ta parszywa instytucja stała się faktem, to przestępca mógłby się postarać żeby wyglądało tak jakby on to ja, a ja to on, a ja mam jedno życie i wolę negocjacje i długie życie niż szybkie jego zakończenie z kulką snajpera głowie.
realista2 napisał(a):slapol napisał(a):Debile zajmują Twój dom, jeden z nich chwycił Twoja żonę i grozi jej śmiercią poprzez pociachanie nożem. Policja ma techniczną możliwość, by snajper zlikwidował gościa strzałem w potylicę
To nie takie proste. Po pierwsze z odległości, w zaciemnionym pomieszceniu, za zasłoną, łatwo pomylić osoby. Po drugie gdyby ta parszywa instytucja stała się faktem, to przestępca mógłby się postarać żeby wyglądało tak jakby on to ja, a ja to on, a ja mam jedno życie i wolę negocjacje i długie życie niż szybkie jego zakończenie z kulką snajpera głowie.
greenrs napisał(a):Podobno mamy w Polsce 22 mln samochodów... Pomnóż to przez średnią cenę alkomatu... i już wiadomo o co toczy się gra.
.png)
realista2 napisał(a):Najwięksi opoje za kierownicą mieszkają na zachodzie Polski. Co ciekawe najlepiej wypadają Krakusy, Warszawiacy I Ślązacy. Kto by pomyślał ?

anakin napisał(a):Nie można popadać w jakąś paranoję w tym temacie, ale.......
.png)
greenrs napisał(a):rodaivuk napisał(a):Czyli jak zwykle spisek.
Daleki jestem od tego....
Ale OK. Ty pozostań przy swoim zdaniu, ja pozostanę przy swoim...
anakin napisał(a):I choćby skały srały - zdania nie zmienię.

rodaivuk napisał(a):anakin napisał(a):Nie można popadać w jakąś paranoję w tym temacie, ale.......
Tak, wiem kolego, oczywiście jak wprowadzili skórzane etui na szmaty to też produkował je szwgier brata zięcia Komendanta Głównego
walp napisał(a):Każdy zostaje przy swoim, ja również, w myśl sentencji, która mi ostatnio wpadła w ucho:anakin napisał(a):I choćby skały srały - zdania nie zmienię.

.png)
walp napisał(a):greenrs napisał(a):rodaivuk napisał(a):Czyli jak zwykle spisek.
Daleki jestem od tego....
Ale OK. Ty pozostań przy swoim zdaniu, ja pozostanę przy swoim...
Jacku, ja oczywiście nie uważam, że jesteś zwolennikiem teorii spiskowych, czy jakimś buntownikiem.![]()
Każdy zostaje przy swoim, ja również, w myśl sentencji, która mi ostatnio wpadła w ucho:anakin napisał(a):I choćby skały srały - zdania nie zmienię.

rodaivuk napisał(a):Tak ogólnie to idź na patrol i zrób pościg operacyjnyMoże być wewnątrz Fabryki
Tylko uważaj na przebierańców
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.