jara napisał(a):Po obowiązku posiadaniu urządzenia, musiałby powstać obowiązek jego używania.
W jaki sposób egzekwowany?
.png)
jara napisał(a):anakin napisał(a):jara napisał(a):Po obowiązku posiadaniu urządzenia, musiałby powstać obowiązek jego używania.
W jaki sposób egzekwowany?
No właśnie
.png)
jara napisał(a):Po obowiązku posiadaniu urządzenia, musiałby powstać obowiązek jego używania.
.png)
rodaivuk napisał(a):jara napisał(a):Po obowiązku posiadaniu urządzenia, musiałby powstać obowiązek jego używania.
Nie jest to mozliwe. Już pisałem i piszę ostatni raz, że moim zdaniem chodzi o to, żeby dać możliwość zbadania samego siebie dla swojej własnej wiadomości, żeby udowodnic samemu sobie czy można jechać. To ma być dla osób które mając dylemat, chcą go rozstrzygnąć. Debil nie ma dylematu. Debil wsiądzie i pojedzie.
jara napisał(a):rodaivuk napisał(a):jara napisał(a):Po obowiązku posiadaniu urządzenia, musiałby powstać obowiązek jego używania.
Nie jest to mozliwe. Już pisałem i piszę ostatni raz, że moim zdaniem chodzi o to, żeby dać możliwość zbadania samego siebie dla swojej własnej wiadomości, żeby udowodnic samemu sobie czy można jechać. To ma być dla osób które mając dylemat, chcą go rozstrzygnąć. Debil nie ma dylematu. Debil wsiądzie i pojedzie.
A co z debilami? Debil też człowiek, niestety.
.png)
rodaivuk napisał(a):Strzał ratunkowy.![]()
A tak naprawdę, nie przemówisz do rozsądku każdemu...
anakin napisał(a):FUX napisał(a):Są dane, ilu z zatrzymanych miało mniej, niż 0,05% ?
Nie ma, bo taka ilość jest dopuszczalna.
jara napisał(a):rodaivuk napisał(a):Strzał ratunkowy.![]()
A tak naprawdę, nie przemówisz do rozsądku każdemu...
Żaden strzał. Mam teraz czas to czytam. Dużo piszemy o ludziach rozsądnych, ale oni nie stanowią problemu. Jak powstrzymać oszołomów?
jara napisał(a): Czy gość, który ma 1 promil nie wie o tym, że jest namulony? Musi sobie to udowodnić?
FUX napisał(a):rodaivuk napisał(a):
Dopuszczalna jest jazda z zawartością w wydychanym do pół promila? Przecież od 0.2 do 0.5 to jest stan po spozyciu.
Twój zapis sugeruje, że masz już 2-5 promili...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.