Już zaczynam planować wyprawę na nastepny rok, a właściwie to zaczełam to robić, gdy przyjechałam w lipcu z okolic Makarskiej
Byliśmy z męzem i naszą 5latką w Promajnej k. Makarskiej, było pieknie, cudownie itp, itd...Spędzilismy tam 12 noclegów i już koło 9-10 noclegu czuliśmy, że można byłoby przenieść się w inne miejsce, lecz wykupionych mieliśmy 12 noclegów, więc siedzielismy do końca na pupkach
W przyszłym roku zamierzamy jechać do Pakostane, juz przeczytałam chyba wszystkie wątki o tej miejscowości i tak one zadziałały na mnie, że myślę, że to będzie TO! Trochę sie wprawdzie boję, ze widoki nie będą tak piękne jak na Makarskiej, ale w okolicach jest tyle miejsc do zobaczenia, że nudzic się nam nie będzie.
A w ogóle to zastanawiam się czy nie rozłozyć tych 13 noclegów na dwa miejsca np 7 noclegów w Pakostane a potem na kolejnych 6 przenieść sie gdzie indziej tylko gdzie??? Myślałam o Rogoznicy lub Grebasticy lub jeszcze bardziej w dół, a moze lepiej jechać na północ? Tylko gdzie? Gdzie będzie ładnie i gdzie bedzie inaczej?
A moze w ogóle nie nad morze tylko w okolice Zagrzebia do ciepłych basenów - choć wolę chyba morze...
Może ktos coś zaproponuje ciekawego?
A moze lepiej siedzieć 13 dni w Pakostane i robić wiecej wycieczek, bo mozliwości jest wiele.. Jak sądzicie?

.png)
.png)

.png)