magda8867 napisał(a):Dziękuję Ci bardzo, sama szukałam po internecie ale mapki są tylko bez nazwy ulic, a ta jest juz ok![]()
Proszę jeszcze o mapkę na meila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poszło
.png)
magda8867 napisał(a):dzieki consett0805 za te rady, masz rację, ja też należę do ludzi, którzy lubia jeździć w ciemno, powiem ci nawet że auto-stopem jako studentka zjechałam z koleżanką kawałek południowej Europy i nigdzie rezerwacji nie miałyśmy, teraz to nawet bałabym sie tak podróżować jak wtedy i nawet nie myślę, żeby córka miała takie pomysły
![]()
Ale teraz właśnie mamy tą małą 5 letnia marudęi prze nią głównie po tej męczącej, nieprzespanej nocy wolałabym jednak przynajmniej na te 6 nocek mieć coś nagrane
, a potem na resztę dni coś juz znajdziemy.
Wracając do Pakostane to czy ma ktoś moze namiar na jakąś stronkę gdzie byłaby dokładna mapka miejscowości z widocznymi nazwami ulic? Mam troche tych mapek ale każda z nich mało wyraźna,
Albo może ktoś powie, które ulice znajduja się blisko tych campingów, gdzie są zacienione plaże, wiem że np. ul Brune Busica a ul Rudera Boškoviča też jest w blisko??, bo tam wynalazłam jakiś apartamencik...
.png)
.png)
.png)
anakin napisał(a):Ja bym proponował tak:
Tydzień w Pakostane i wycieczki do:
-Zadaru
-Kornati
-Jeziora Plitvickie
Drugi tydzień gdzieś w rejonie Rogoźnicy- Promosten .
A tam masz do zobaczenia:
-Rogoźnicę
-Promosten
-Trogir
-Split ( w tym Salona i Klis)
- Solta (fish picnik )
-Sibenik
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne