Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

13 noclegów w jednym miejscu czy może w dwóch?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 18.11.2010 19:45

magda8867 napisał(a):Dziękuję Ci bardzo, sama szukałam po internecie ale mapki są tylko bez nazwy ulic, a ta jest juz ok :D
Proszę jeszcze o mapkę na meila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Poszło :)
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 20.11.2010 14:07

magda8867 napisał(a):dzieki consett0805 za te rady :D , masz rację, ja też należę do ludzi, którzy lubia jeździć w ciemno, powiem ci nawet że auto-stopem jako studentka zjechałam z koleżanką kawałek południowej Europy i nigdzie rezerwacji nie miałyśmy, teraz to nawet bałabym sie tak podróżować jak wtedy i nawet nie myślę, żeby córka miała takie pomysły 8O

Ale teraz właśnie mamy tą małą 5 letnia marudę :D i prze nią głównie po tej męczącej, nieprzespanej nocy wolałabym jednak przynajmniej na te 6 nocek mieć coś nagrane :lol: , a potem na resztę dni coś juz znajdziemy.

Wracając do Pakostane to czy ma ktoś moze namiar na jakąś stronkę gdzie byłaby dokładna mapka miejscowości z widocznymi nazwami ulic? Mam troche tych mapek ale każda z nich mało wyraźna,
Albo może ktoś powie, które ulice znajduja się blisko tych campingów, gdzie są zacienione plaże, wiem że np. ul Brune Busica a ul Rudera Boškoviča też jest w blisko??, bo tam wynalazłam jakiś apartamencik...

Kiedy poraz pierwszy jechałem do Chorwacji moja córka miała 2.3 lat w tym roku będąc w Cro miała 11 lat,ale syn miał 1.4lata. Nie ma takiej opcji, że nic nie znajdziesz, ale jak to mówią każdy jest kowalem swojego losu pozdrawiam
leszel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszel » 08.07.2011 08:29

Także miałbym prośbę prośbę o podesłanie powiększonego planu Pakostane
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mam tez pytanie jak wyglada sprawa parkowania w Pakostane. Czy pozostają tylko płatne miejsca? Ja będę tylko w okolicy Pakostane, ale planuje także poplynąć statkiem na wyspy Kornati na caly dzień, wiec bede musial gdzies przyparkowac na cały dzień.
Pozdrawiam
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 08.07.2011 09:56

Poszło. Z tymi miejscami do parkowania, to zabiłeś mi ćwieka... mieszkaliśmy w samym Pakostane, więc o miejsce dla auta się nie martwiłem. Ale podeślę Ci jeszcze raz tą mapkę z ewentualnym miejscem, gdzie mógłbyś brykę zostawić.
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 08.07.2011 12:03

Witam :)
Wiem , że temat sprzed roku, ale widzę, że go odświeżyliście.
My w tym roku mamy 14dni urlopu i mamy zamiar go rozbić na 2 części.
Pierwszy tydzień planujemy spędzić w Rogoznicy, żeby pozwiedzać okolicę.
Drugi tydzień planujemy spędzić gdzieś w okolicach Dubrovnika.
Sądzę, że siedzenie ponad tydzień w jednym miejscu to średni pomysł, oczywiście jeżeli chodzi nie tylko o leżenie plackiem (które kocham ;) ) ale zobaczyć też coś lubię. :)
Takie moje zdanie.
Pozdrawiam i życzę udanego urlopu :)
k.
winetu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) winetu » 08.07.2011 12:22

anakin napisał(a):Ja bym proponował tak:
Tydzień w Pakostane i wycieczki do:
-Zadaru
-Kornati
-Jeziora Plitvickie

Drugi tydzień gdzieś w rejonie Rogoźnicy- Promosten .

A tam masz do zobaczenia:
-Rogoźnicę
-Promosten
-Trogir
-Split ( w tym Salona i Klis)
- Solta (fish picnik )
-Sibenik
:roll:

Wg. mnie (subiektywnie oczywiście) to wszystko spokojnie można z jednego miejsca obskoczyć bez większego bólu (może byc Pakostane, może być Rogoźnica-Primosten). Mnie by się nie chciało przepakowywać. Może tydzień na KRK-u, Pag-u, Istrii .....
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

13 noclegów w jednym miejscu czy może w dwóch? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone