Pociąg z ponad 1000 imigrantami i 40 uzbrojonymi policjantami chorwackimi nielegalnie przekroczył węgierską granicę.
Robi się tam naprawdę nieciekawie...
.png)
.png)
.png)
.png)
sandomingo napisał(a):Tyle że tutaj każdego dnia sytuacja się zmienia

.png)
.png)
elka21 napisał(a):elstachu napisał(a):Witam
Wyjeżdżam na chorwację 21.09 nie wiem dokładnie o której godzinie, planuję jechać przez austrię, czechy i słowację, jeśli ktoś jedzie w tym terminie - proszę o info
Póki co proszę osoby, które wracały w ostatnich dniach o bieżące informację nt. trasy.
pozdrawiam
Stachu wyjeżdżasz raczej do Chorwacji i jakaś dziwna ta Twoja trasa Austria,Czechy,Słowacja. A gdzie przekraczasz granicę Chorwacką?
.png)
.png)
.png)
arczello napisał(a):Aktualnie jestem w Chorwacji i boję się, że mogę tak łatwo nie wyjechać z tego pięknego kraju. Ze szczątkowych informacji, jakie jestem w stanie wyłowić, granica z Węgrami jest lub ma być wkrótce zamknięta, na granicy ze Słowenią, m.in. w Obrezje dochodzi do ostrych starć policji i wojska z muzułmanami.
Prosiłbym osoby, które szczęśliwie i bezpiecznie dojechały do kraju, o podzielenie się informacjami: jakie przejścia graniczne w kierunku północy są otwarte, i bezpieczne do przejazdu.
.png)
.png)
elstachu napisał(a):Witam
Wyjeżdżam na chorwację 21.09 nie wiem dokładnie o której godzinie, planuję jechać przez austrię, czechy i słowację, jeśli ktoś jedzie w tym terminie - proszę o info
Póki co proszę osoby, które wracały w ostatnich dniach o bieżące informację nt. trasy.
pozdrawiam
.png)

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.