.png)
darek1 napisał(a):Proponuję utworzyć listę bajerantów i podać ją do publicznej wiadomości na forum
mamax napisał(a):średnie spalanie 5,4L i to przez większość drogi bez przesady 170-190km/h a i w porywach było więcej

maniust napisał(a):mamax napisał(a):średnie spalanie 5,4L i to przez większość drogi bez przesady 170-190km/h a i w porywach było więcej
......z wątku "Ile kosztuje......"
.png)
.png)
anakin napisał(a):Musi pewnie coś zepsute mam..![]()
mamax napisał(a):maniust napisał(a):meleks też......
Ha ha się ubawiłem
BMW 320d trójeczka rok już może nie świeży 2006, 163 km
średnia w mieście przy dynamicznym przemieszczaniu 7,2l
i to bez żadnego oszczędzania, trasa tak jak podałem
maniust napisał(a):darek1 napisał(a):Proponuję utworzyć listę bajerantów i podać ją do publicznej wiadomości na forum
Numer One :mamax napisał(a):średnie spalanie 5,4L i to przez większość drogi bez przesady 170-190km/h a i w porywach było więcej
......z wątku "Ile kosztuje......"
BigDaniel napisał(a):Bez ściemy moja HONDA CIVIC 1.4l 90km spaliła 5.7l na 100km przy 120/130km/h załadowana po dach.
W tym roku jak dobrze pójdzie bedzie 1.9tdi 110km w audi a4 kombi.
W Polsce pali mi 5.5l na 100km
Zobaczymy jak to będzie gdy auto będzie pokonywało większość trasy przez autostrade.
Pozdrawiam
.png)
darek1 napisał(a):BigDaniel napisał(a):Bez ściemy moja HONDA CIVIC 1.4l 90km spaliła 5.7l na 100km przy 120/130km/h załadowana po dach.
W tym roku jak dobrze pójdzie bedzie 1.9tdi 110km w audi a4 kombi.
W Polsce pali mi 5.5l na 100km
Zobaczymy jak to będzie gdy auto będzie pokonywało większość trasy przez autostrade.
Pozdrawiam
Pali ale na 50 km![]()
![]()
.png)
maniust napisał(a):arturac napisał(a):BMWtyle kucy i tak mało jedzą? szok
BMW - "Bardzo mało wypije"
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.