gemišt napisał(a):Poniżej 4 litrów to staram się zejść w Cro, licząc w litrach rakiji na pobyt.
Ja to staram się pobić taki wynik...
.png)
gemišt napisał(a):jorgus111 napisał(a):Wątek o zużyciu paliwawydzielony z tematu Jakim autkiem do Cro
Ciekawe czy ktoś zszedł poniżej 4 litrówpodobno można
Mnie zawsze wychodzi średnio 7,5 l/100. Moja Honda ma silnik benzynowy, co przy pojemności 1,8 i klimatyzacji jakoś mnie nie martwi.
Poniżej 4 litrów to staram się zejść w Cro, licząc w litrach rakiji na pobyt.
.png)
Bocian napisał(a):gemišt napisał(a):Poniżej 4 litrów to staram się zejść w Cro, licząc w litrach rakiji na pobyt.
.png)
Bocian napisał(a):gemišt napisał(a):Poniżej 4 litrów to staram się zejść w Cro, licząc w litrach rakiji na pobyt.
dargry napisał(a):Pije się naszą wódzię, bo smakować jej się nie da.
dargry napisał(a):Bocian napisał(a):gemišt napisał(a):Poniżej 4 litrów to staram się zejść w Cro, licząc w litrach rakiji na pobyt.
Panowie... panowie... tutaj jest młodzież, nie propagujcie picia. Rakije się smakuje... od rana do wieczora. Pije się naszą wódzię, bo smakować jej się nie da.
.png)
Bocian napisał(a):dargry napisał(a):Bocian napisał(a):gemišt napisał(a):Poniżej 4 litrów to staram się zejść w Cro, licząc w litrach rakiji na pobyt.
Panowie... panowie... tutaj jest młodzież, nie propagujcie picia. Rakije się smakuje... od rana do wieczora. Pije się naszą wódzię, bo smakować jej się nie da.
Jeszcze mógłbyś się od tej młodzieży czegoś zapewne nauczyć...

auto_gt napisał(a):i ja się podzielę , Espace 4 1,9 DCI waży 1,8 T w zeszłym roku 5 osób do włoch z bagażami , trasa - 2200 km w jedna strone średnia przeważnie autostrady , prędkość przelotowa 135 km/ h niemal non stop tempomatem , zwalniałem na ograniczeniach i tunelach , w tym kilka postojów , ciągle klima , zużycie 6,6L
.png)
.png)
.png)
.png)
tomcioooo napisał(a):Racjaspalanie jest zależne od techniki jazdy, oraz prędkości :-/
.png)
dargry napisał(a):Bocian napisał(a):gemišt napisał(a):Panowie... panowie... tutaj jest młodzież, nie propagujcie picia. Rakije się smakuje... od rana do wieczora. Pije się naszą wódzię, bo smakować jej się nie da.