.png)
mamax napisał(a):sporo się przemieszczam po polsce
nie zakrywam -zdejmuję jak jadę w trasę
tak doradzał policjant na kursie dokształcającym (mandat za brak, dotychczas 100zl bez punktów) teraz 3 lub 4 , nie pamiętam dokładnie
wyprzedzę drugie pytanie --nie mam na szybie naklejki
jest w schowku, gotowa...!
brak naklejki-500zl
.png)
szary779 napisał(a):Poza niewątpliwymi błędami w pisowni to wyglądasz mi kolego na cwaniaka. Gdybym mógł wyobrazić sobie twój wygląd w tej chwili to widziałbym śliniącego się przed ekranem faceta z piwem obok.Taki cwaniak to da sobie doopę ogolić i włosy sprzeda.Mam nadzieję,że kiedyś trafisz na większego cwaniaka i porządny mandat
.png)
.png)
mamax napisał(a): (droga bydgoszcz, gniezno, wrzesnia, jarocin, milicz, wrocław) pokonuje średnio raz w tygodniu wiec mam opanowaną
.png)
mamax napisał(a):no to akurat możliwe-nie bardzo rozróżniam , staram się jak mogę
kiedyś nie było na to nazwy ale teraz to ponoć choroba
.png)
.png)
mamax napisał(a):no nie ma takiego mandatu w naszym kraju żebym go nie zaliczył
to są koszty doliczone
Piter_M napisał(a):moje auto też spaliło bardzo mało, bo średnio 4,6 l/100 ale moja szybkość była w granicach 90-100 km/h
mamax napisał(a):Bardziej brawura i .......
.png)
ziemniak napisał(a):mamax dla mnie jest to żałosne i nie wiem co chcesz osiągnąć tym. Szacunek, podziw, uznanie, zachwyt? U normalnych ludzi tego nie osiągniesz. Brzydzę się takimi ludźmi.
Po części dlatego uważam, że system mandatów i punktów karnych jest zdecydowanie za mało surowy. Tak bardzo ciągniemy w kierunku UE, a tak nam daleko do niektórych krajów. I pod względem przepisów i zachowania kierowców.
Życzę wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt!
.png)
ziemniak napisał(a): a tak nam daleko do niektórych krajów. I pod względem przepisów i zachowania kierowców.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.