Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zupa Dubrowacka, pomoc potrzebna

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aGGi
Odkrywca

Postnapisał(a) aGGi » 05.07.2006 07:59

ilusil napisał(a):
mam co prawda mapkę Żupy z zaznaczonymi sklepami, ale nie umiem jej włożyć na forum :( . Mogę wysłać mailem.

poprosze bardzo
:D
najlepiej na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

tu mam najwiecej miejsca :wink:

właśnie wysłałam mapkę mailem
ilusil
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ilusil » 05.07.2006 09:10

odebrałam mapke,
dziekowac :D

Skoro apartamencik, blizej drogi, to przynajmniej, blizej sklepu moze bedzie ;)
billea
Odkrywca

Postnapisał(a) billea » 05.07.2006 10:21

aGGi napisał(a):
ilusil napisał(a):
mam co prawda mapkę Żupy z zaznaczonymi sklepami, ale nie umiem jej włożyć na forum :( . Mogę wysłać mailem.

poprosze bardzo
:D
najlepiej na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

tu mam najwiecej miejsca :wink:

właśnie wysłałam mapkę mailem

Wielka prośba, czy ja moge tez dostac te mapke , lecę 8 sierpnia na cilipi, i tez jeszcze sie nie zdecydowłam czy to bedzie mlini , strebreno czy moze plat. mapka może cos pomoze :-))) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
krzysiekrz
Croentuzjasta

Postnapisał(a) krzysiekrz » 05.07.2006 11:06

Może ktoś jednak wstawi tę mapkę na foruma ?
joancz
Podróżnik

Postnapisał(a) joancz » 05.07.2006 18:50

[i apartement jest na ulicy Popolica, moze wiesz gdzie to jest mniej wiecej

Ilusil czy moglabys mi przeslac namiary na kwatere -
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ilusil
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ilusil » 06.07.2006 00:10

podaje link do topiku, gdzie podałam, bo moze przeczytasz jeszcze cos ciekawego w nim :P

forum/viewtopic.php?t=12009&postdays=0&postorder=asc&start=0
smaja
Plażowicz

Postnapisał(a) smaja » 07.07.2006 20:29

Witam,
Czy nie sprawiłoby Wam kłopotu przesłanie mapki na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl?
15 lipca lecę do Dubrovnika, będę mieszkała w Plat niedaleko Mlini.

Ja z lotniska do Plat zarezerwowałam taksówkę 15 Euro za kurs. Lecę wieczornym samolotem i z Libertosu dostałam informacje o braku połączenia autobusowego z lotniska do Plat.
Pozdrawiam,
Asia
aGGi
Odkrywca

Postnapisał(a) aGGi » 08.07.2006 06:56

smaja napisał(a):Witam,
Czy nie sprawiłoby Wam kłopotu przesłanie mapki na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl?
15 lipca lecę do Dubrovnika, będę mieszkała w Plat niedaleko Mlini.

Ja z lotniska do Plat zarezerwowałam taksówkę 15 Euro za kurs. Lecę wieczornym samolotem i z Libertosu dostałam informacje o braku połączenia autobusowego z lotniska do Plat.
Pozdrawiam,
Asia

obiecałam wam wszystkim mapkę Zupy Dubrovackiej. Ulic poszczególnych miejscowości tam nie ma, ale ... sami zobaczcie. Chyba już się nauczyłam wlepiać obrazki na forum. :D

Obrazek
arturro
Turysta

Postnapisał(a) arturro » 10.07.2006 19:19

Witam wszystkich z tego co zobaczyłem przez ostatnie 5 lat to w mlini sa przystanki autobusowe libertas czesto z nich korzystam jadac do dubrownika bo tak jest lepiej nie chce mi sie juz jezdzic autem i szukac parkingu a tak po całodziennym wypadzie wracam sobie w nocy na kwatere autobusikiem jesli macie jakies pytania odnosnie Mlini to pytajcie ja tam jestem co roku i w tym tez sie wybieram koło 23.07...
Pozdrawiam wszystkich...Artek.
Inez
Podróżnik

Postnapisał(a) Inez » 10.07.2006 19:35

Orientujesz się , czy można jechać w ciemno do tej miejscowości ( lipiec) ?
Jeśli tak to gdzie szukać kwater ? przez agencję, czy bezpośrednio? Jestem trochę zestresowana , bo po tygodniowym pobycie trochę wyżej mamy zamiar się przemieścić i pomyślałam o Mlini , ale straszą tłumami nieprzebranymi , a nie mamy zamiaru wylądować pod chmurką... na rezerwację teraz też nie ma czasu , bo za 3 dni jedziemy.
Pozdrawiam serdecznie . Inez.
arturro
Turysta

Postnapisał(a) arturro » 10.07.2006 19:54

mysle ze nie bedzie problemu z kwaterami tylko jest mały problem z trojkami ale zawsze jest srebreno a to tuz obok i tam tez jest kwater mnogo jezeli chcesz namiary to mam tam swoja rezydentke (nasza znajoma Polka) i moze ci cos załatwi...
moj nr.606 189 179...pozdrawiam Artek.
magodr
Turysta

Postnapisał(a) magodr » 12.07.2006 09:34

arturro napisał(a):Witam wszystkich z tego co zobaczyłem przez ostatnie 5 lat to w mlini sa przystanki autobusowe libertas czesto z nich korzystam jadac do dubrownika bo tak jest lepiej nie chce mi sie juz jezdzic autem i szukac parkingu a tak po całodziennym wypadzie wracam sobie w nocy na kwatere autobusikiem jesli macie jakies pytania odnosnie Mlini to pytajcie ja tam jestem co roku i w tym tez sie wybieram koło 23.07...

Artek, orientujesz się może gdzie w Mlini znajdują się apartamenty Cakelic? Adres Vrelo 11, czy to gdzieś daleko od morza? jak daleko od głównej drogi? Jadę tam w sierpniu z rocznym dzieckiem i chciałabym dowiedzieć się coś więcej na temat tego miejsca. Magda
rosiczka1977
Podróżnik

Postnapisał(a) rosiczka1977 » 12.07.2006 10:39

magodr napisał(a):
arturro napisał(a):jesli macie jakies pytania odnosnie Mlini to pytajcie ja tam jestem co roku i w tym tez sie wybieram koło 23.07...
Artek.

gdzie w Mlini znajdują się apartamenty Cakelic? Adres Vrelo 11, czy to gdzieś daleko od morza? jak daleko od głównej drogi? Magda

Witam :)
- ja mam zarezerwowaną kwatere u Mandaljena Cakelic na ulicy Vrelo 11
w Mlini ale na przed ostatni tydzien sierpnia:)
Jesli to mozliwe, bardzo zalezy mi na waszych opiniach co do pobytu w tym domu:)
- jakie warunki w domu, pokojach,
- czy trzeba koniecznie cos zabrac z kraju - np. czajnik elektryczny?
- jak daleko od morza (z zaznaczeniem czy z górki, czy w poziomie:D),
- jak daleko od sklepu,
- jak daleko do knajpek.

Będę bardzo wdzięczna za informacje:)

Ines

ps. moj adres mailowy to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
aGGi
Odkrywca

Postnapisał(a) aGGi » 12.07.2006 12:05

magodr napisał(a):
arturro napisał(a):Witam wszystkich z tego co zobaczyłem przez ostatnie 5 lat to w mlini sa przystanki autobusowe libertas czesto z nich korzystam jadac do dubrownika bo tak jest lepiej nie chce mi sie juz jezdzic autem i szukac parkingu a tak po całodziennym wypadzie wracam sobie w nocy na kwatere autobusikiem jesli macie jakies pytania odnosnie Mlini to pytajcie ja tam jestem co roku i w tym tez sie wybieram koło 23.07...

Artek, orientujesz się może gdzie w Mlini znajdują się apartamenty Cakelic? Adres Vrelo 11, czy to gdzieś daleko od morza? jak daleko od głównej drogi? Jadę tam w sierpniu z rocznym dzieckiem i chciałabym dowiedzieć się coś więcej na temat tego miejsca. Magda

Widzieliści mapkę, którą zamieściłam na forum. Coś takiego jak Vrelo jest umiejscowione na rzeczce, powyżej jadranki. Jeżeli to faktycznie tam, to do morza na 100% jest kilkadziesiąt schodków w dół i do sklepu też daleko (na mapce to widać).
magodr
Turysta

Postnapisał(a) magodr » 13.07.2006 10:33

To mnie bardzo zmartwiłaś aGGi!
Poinformowano mnie, że do plaży jest ok 5min drogi, nie było mowy o żadnych schodkach. Wiem, że Mlini jest na zboczu i duzo tam chodzenia pod górkę i z górki.
Jeżeli ktoś był w tych aparta,entach i może potwierdzić tę informację to proszę o kontakt. Magda

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Zupa Dubrowacka, pomoc potrzebna - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone