Jak każdego roku co innego - to każdego roku zaliczka
.png)

.png)
.png)
.png)
Krysztalowy napisał(a):Ja ponownie chciałbym się wybrać do Primosten. Cena kwatery, w porównaniu do 2015, wzrosła o 15 %.
Od innych właścicieli otrzymuję oferty w podobnej cenie. Jeśli chodzi o zaliczkę - zawsze wystarczyło zapłacić za 1 dzień. Teraz - 20% a nawet 30%. Rezerwując z takim wyprzedzeniem przy niepewności co do przejezdności na autostradach to trochę duże ryzyko.
Pozostaje jazda ciemno ale w sierpniu w takim mieście jak Primosten to jeszcze większe ryzyko)
.png)
.png)
Koenig napisał(a):Oczywiste, że stali klienci płacą mniej. Mam kolegę, który od chyba 15 lat jeździ w to samo miejsce do Kołobrzegu. Owszem, płaci grosze, ale ile można jeździć w jedno miejsce? Ja byłem dwa razy w jednym, było fajnie, ale trzeci raz już bym nie pojechał. Po prostu ciągle chcę zobaczyć coś więcej.
.png)
Krysztalowy napisał(a):Nie bardzo rozumiem o czym teraz do mnie rozmawiasz.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Krysztalowy napisał(a):Nie bardzo rozumiem o czym teraz do mnie rozmawiasz.
To zadam pytanie - masz jakieś sprawdzone i pewne info były, że zablokowanie i nieprzejezdne autostrady przez uchodźców na trasie do Chorwacji wcześniej i obecnie
.png)
Krysztalowy napisał(a):Stwierdziłem że były w 2015 roku. Informację o tym posiada od osoby która wracała wtedy z wakacji. Na forum tego nie znalazłem - nie jest to jedyne źródło informacji o podróży - wyluzuj kłaczek
.png)
Krysztalowy napisał(a):Stwierdziłem że były w 2015 roku. Informację o tym posiada od osoby która wracała wtedy z wakacji. Na forum tego nie znalazłem - nie jest to jedyne źródło informacji o podróży - wyluzuj kłaczek
.png)
greenrs napisał(a):Krysztalowy napisał(a):- wyluzuj kłaczek
Następny forumowy bystrzak![]()
Nieźle zaczyna.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Krysztalowy napisał(a):Stwierdziłem że były w 2015 roku. Informację o tym posiada od osoby która wracała wtedy z wakacji. Na forum tego nie znalazłem - nie jest to jedyne źródło informacji o podróży - wyluzuj kłaczek
Stwierdzam, że siejesz panikę - więc to raczej Ty wyluzuj
.png)

Krysztalowy napisał(a):Koleżanka wracała w połowie lipca z Crikvenicy. Kilkuset emigrantów zrobiło sobie "miasteczko" nieopodal autostrady i co jakiś czas wbiegali na trasę.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.