.png)
Bocian napisał(a):Vjetar napisał(a):Jeśli chodzi tylko o ten ładunek (podobno oficjalnie złoto ale to może być wszystko) to wystarczy i 700-800 m żeby posadzić maszynępatrz Okęcie 2009
Ale przecież Okęcie ma dłuższe drogi startowe niż 800m.
.png)
Bocian napisał(a):Jeśli na pokładzie było coś warte przejęcia to może ktoś opracował plan porwania. Gdyby to miał być zamach samobójczy, nikt nigdzie by nie lądował.
.png)
Vjetar napisał(a):
Jedno jest pewne - nie mówią nam prawdy.
Kiepura napisał(a):auto_gt napisał(a):Niektórzy piloci mają fantazję
Jak na Balicach wylądowały Kasie (znaczy transportowce CASA) to przez pierwsze tygodnie nie takie numery mi nad domem wyczyniali. Potem się uspokoiło.
.png)

krakuscity napisał(a):Mam nadzieję, że Darek1 ( rzekomy pilot) też się tu pojawi i jako fachowiec wypowie się w tej sprawie.
.png)
Tomasz W napisał(a):Czy kilka ton złota wozi się rejsowym samolotem pasażerskim? Nie sądzę.
Ktoś, kto ma taki ładunek chyba jest w stanie wynająć do tego specjalny transport.
.png)
Vjetar napisał(a):Są jeszcze lotniska wojskowe i tu zaczyna się rozbić ...
Bocian napisał(a):Vjetar napisał(a):Jeśli chodzi tylko o ten ładunek (podobno oficjalnie złoto ale to może być wszystko) to wystarczy i 700-800 m żeby posadzić maszynępatrz Okęcie 2009
Ale przecież Okęcie ma dłuższe drogi startowe niż 800m.
.png)
weldon napisał(a):A ja nie jestem pewien, czy na oceanie są stacje przekaźnikowe sieci komórkowych
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.