.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Za chwilę okaże się, że te wszystkie informacje o aktywnych telefonach, o nadal pracujących silnikach, o pasażerach mieszkających na bezludnej wyspie, to efekt rozbujanej wyobraźni dzieci neostrady.
Leży na dnie, albo na jakimś zboczu i czeka aż go znajdą.
.png)
telepol napisał(a):oczywiście czysto ironicznie to przytoczyłem, najprawdopodobniej leży gdzieś na dnie oceanu
.png)
Vjetar napisał(a):Był jeszcze taki h(k)itPort lotniczy '77
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):telepol napisał(a):oczywiście czysto ironicznie to przytoczyłem, najprawdopodobniej leży gdzieś na dnie oceanu
A może nastąpiła teleportacja![]()

.png)
weldon napisał(a): Wczoraj opowiadali o Boeingu w którym rozhermetyzowała się kabina - samolot leciał z uśpiona załogą i pasażerami w towarzystwie dwóch myśliwców, które nie mogły zrobić nic, jak tylko przyglądać się, kiedy roztrzaskał się o zbocze jakiejś góry.
.png)
weldon napisał(a):Wczoraj opowiadali o Boeingu w którym rozhermetyzowała się kabina - samolot leciał z uśpiona załogą i pasażerami w towarzystwie dwóch myśliwców, które nie mogły zrobić nic, jak tylko przyglądać się, kiedy roztrzaskał się o zbocze jakiejś góry.
weldon napisał(a):Też było sporo hipotez, a prawda okazała się prozaiczna - ktoś nie dokręcił jakiejś śrubki.
A te samoloty składając się z coraz większej ilości śrubek, które można zapomnieć dokręcić :/
.png)
Tomasz W napisał(a): I zastanawiałem się, czemu nikt dotąd nie instaluje w samolotach opcji z możliwością przejęcia sterowania i sprowadzenia samolotu z ziemi. Pewnie technicznie było by to możliwe.
Tomasz W napisał(a):weldon napisał(a): Wczoraj opowiadali o Boeingu w którym rozhermetyzowała się kabina - samolot leciał z uśpiona załogą i pasażerami w towarzystwie dwóch myśliwców, które nie mogły zrobić nic, jak tylko przyglądać się, kiedy roztrzaskał się o zbocze jakiejś góry.
Też o tym słyszałem wczoraj. I zastanawiałem się, czemu nikt dotąd nie instaluje w samolotach opcji z możliwością przejęcia sterowania i sprowadzenia samolotu z ziemi. Pewnie technicznie było by to możliwe.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Tomasz W napisał(a): I zastanawiałem się, czemu nikt dotąd nie instaluje w samolotach opcji z możliwością przejęcia sterowania i sprowadzenia samolotu z ziemi. Pewnie technicznie było by to możliwe.
Terroryści mocno trzymają kciuki za takim rozwiązaniem.
Piją drinki przy laptopie i w tv oglądają jak spadają te, które chcą

.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.