keruj7 napisał(a):....w Chorwacji nie ma Pis, PO, LiD i innych. ...
i za to między innymi KOCHAM CHORWACJĘ

keruj7 napisał(a):....w Chorwacji nie ma Pis, PO, LiD i innych. ...

.png)
.png)
Marcin29 napisał(a):pamietajcie
MY jestesmy tu gdzie wtedy, ONI tam gdzie stalo ZOMO
jak swiat swiatem niemiec nigdy Polakowi bratem
wojan napisał(a):Staram się na tym forum nie brać udziału w dyskusjach politycznych,czy innych nie związanych z turystyką ,bo uważam że jest to miejsce, jak napisała Petris, do wymiany pogladów na tematy pokrewne Chorwacji.
Pozdrav.
.png)
.png)
Marcin29 napisał(a):Niestety Polacy to taki narod samobojcow, glosujacy najpierw za zmianami, za rozliczeniem czerwonej holoty a pozniej wycofujacy sie w najbardziej niepozadanym momencie.
Marcin29 napisał(a):mlodzi ludzie oglupieni w sumie niewiadomo czym, zaglosowali, wiekszosc tych co wyjechala, miala pretensje do Kaczynskich za swoj emigracyjny los.
Marcin29 napisał(a):ale to przeciez nie Kaczynscy tam ich wyslali.nie oni rzadzili krajem 17 lat nieprawdaz?
Marcin29 napisał(a):to byl porzadny POLSKI rzad, niestety uklad michnikowo-faktowomitowo-komunistyczny nie dal im zrobic porzadku
Marcin29 napisał(a):swiat swiatem niemiec nigdy Polakowi bratem.
Marcin29 napisał(a):MY jestesmy tu gdzie wtedy, ONI tam gdzie stalo ZOMO
Marcin29 napisał(a):z pozdrowieniami dla trzezwo myslacych w tym kraju.
Janusz Bajcer napisał(a):...Choć w sprawie pisana z dużej litery i z ogonkami - to wołanie na puszczy

.png)
AndrzejJ. napisał(a):wojan napisał(a):Staram się na tym forum nie brać udziału w dyskusjach politycznych,czy innych nie związanych z turystyką ,bo uważam że jest to miejsce, jak napisała Petris, do wymiany pogladów na tematy pokrewne Chorwacji.
Pozdrav.
Tu uśmiałem się jak norka.Ballady,bar,humor itd.![]()

.png)
asikx napisał(a):wojan napisał(a):Mam nadzieje,że przyszłe pokolenie nigdy już nie usłyszy zdania zacytowanego wyżej.
Wojan, obawiam się, że usłyszy. Dlaczego? Odpowiedź masz powyżej, w poście do którego się ustosunkowałeś.
Pozdrawiam
Rafał
.png)

.png)
Rysio napisał(a):Rafale, z pełnym szacunkiem, ale w tym miejscu pokazałeś postawę dokładnie taką, jaką Tusk pokazał po poprzednich wyborach. 3 razy się obraziłeś, tupnąłeś nogą, zabrałeś zabawki i "z nikim się bawić nie będę"Więcej luzu, a co do Twojego zdziwienia, że wojska na ulicach w poniedziałek nie zobaczyłeś
ja się nie dziwię, może bardziej filtruję wiadomości i Interii czy Onetu
No i nie obrażam się i pozdrawiam Cię serdecznie, mimo że w ubiegłych wyborach głosowałem na śmieszną partyjkę z Kaczyńskim na czele
![]()
.png)