Rysio, moje obserwacje były takie, że od samego samiutkiego początku kiedy to PiS objął władzę w kraju, zaczął być wściekle atakowany przez tzw "niezależne media"
Ciekawe jest to określenie, zwłaszcza w kontekście gazety wyborczej.
Bo czy moze byc niezależny ktoś pokroju michnika?szczerze w to wątpię!
Ze zdumieniem sluchałem tych wszystkich rewelacji, jakie co rusz serwowali nam przeciwnicy rządu.
Mało tego, że rząd był wściekle atakowany przez krajowe media, to w akcie już chyba desperacji, kreatury pokroju kwaśniewskiego, alkoholika, który nie potrafi sie przyznać, że nim po prostu jest-atakował rząd POLSKI na łamach...niemieckich gazet!
Zresztą nie tylko on, panowie geremek, michnik tez nie byli mu dłużni.
Ja rozumiem, że można się nie zgadzać z rządem ale zeby pluć na niego w obcych gazetach-za to kiedys była kula w łeb!
I w dniu 21.10.2007, ludzie opowiedzieli się po stronie tych wszelkiej maści "ekspertów"
Co do elektoratu PiS....trafiłem wczoraj na informacje ze ponad 80% więźniów glosowalo na PO, druga była partia komunistów a trzeci PSL, PiS pod progiem wyborczym.
Czy mogę zatem zaryzykować twierdzenie, ze elektorat PO to w pewnej części....
Ale nie będę sie posuwał do takiej retoryki, bo to nie w moim guście...
Proponuję mniej wściekłości, szczególnie, że macie co chcieliście.Wróciły stare układy, cyrk rywina comes back, będzie ekstra...
Oby na jak najkrócej...!