Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.10.2007 11:14

Marcin29 napisał(a):Leszku, Sejm to ciężki kawał chleba, lepiej robić dla kraju pożyteczne rzeczy, bedąc choćby w samorządach...

Najlepiej bełkocząc tak żeby Szary Kowalski nie wiedział o co chodzi :evil:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 24.10.2007 11:26

Janusz Bajcer napisał(a):Spojrzałem :wink:

nic dodać, nic ująć :lol: :lol: :lol:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 24.10.2007 12:35

Janusz Bajcer napisał(a):Ps. Sławku nie obraź się - ale muszę być konsekwentny :wink:
Popracuj nad pisaniem literek z "altem" :lol: :papa:

janusz, na ciebie nie da sie obrazic :D
a w sprawie altow jestem niereformowalny, przepraszam, ten typ tak ma i juz :wink:
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 24.10.2007 12:50

Janusz tak wróciłem. Nie bardzo rozumiem wywód...?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.10.2007 12:52

slawek66 napisał(a):a w sprawie altow jestem niereformowalny, przepraszam, ten typ tak ma i juz :wink:

Czyli jesteś z kamienia :lol: - nawet ostatnio robisz w "kamieniach" :wink: :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.10.2007 12:56

Marcin29 napisał(a):Janusz tak wróciłem. Nie bardzo rozumiem wywód...?

To wróć do wcześniejszych postów w tym wątku.
(i w sprawie "klawiatury" i w sprawie "zdrajców")

O której wróciłeś ze Stanów, bo pierwsze dzisiejsze posty pisałeś bez polskich liter, a w następnych już się właściwe literki pokazały :wink:
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 24.10.2007 15:59

Janusz Bajcer napisał(a):O której wróciłeś ze Stanów, bo pierwsze dzisiejsze posty pisałeś bez polskich liter, a w następnych już się właściwe literki pokazały :wink:

Ten gościu to ściema jak i zresztą cały PiS. Jest taka wieś "Stany" pod Rzeszowem... :wink:
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 24.10.2007 16:45

Marcin29 napisał(a):Janusz tak wróciłem. Nie bardzo rozumiem wywód...?

Tylko wywód ? :devil:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 24.10.2007 17:53

niezawodny napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):O której wróciłeś ze Stanów, bo pierwsze dzisiejsze posty pisałeś bez polskich liter, a w następnych już się właściwe literki pokazały :wink:

Ten gościu to ściema jak i zresztą cały PiS. Jest taka wieś "Stany" pod Rzeszowem... :wink:

A na ścianie pisuar :wink:
Obrazek
ciężko się przez niego gada to nie mikrofon i literki wychodzą trochę niewyrażnie :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.10.2007 18:19

Cały Świat w euforii . :D Wszyscy się radują i weselą . :D A u nas co niektórzy płaczą po upadku Kaczyńskich :cry: i całą winą za to obarczają media. 8O Co to dopiero będzie po komisjach :?: Aż strach pomyśleć :wink: To chyba będzie pogrzeb i żałoba :cry:
Chyba że te komisje będą zmową ''układu " . 8O
Szkoda że Leszek nie dostał się do Sejmu - na pewno miałby coś do powiedzenia Panu '' 0 " :D
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 24.10.2007 18:25

z mojej strony wszystko.pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2007 18:28

niezawodny napisał(a):....Jest taka wieś "Stany" pod Rzeszowem... :wink:

nie pod Rzeszowem a koło Niska :lol: czyli byłe województwo tarnobrzeskie :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2007 18:30

Marcin29 napisał(a):z mojej strony wszystko.pozdrawiam

z mojej też, siemka :wink: :papa:
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 24.10.2007 19:50

niezawodny napisał(a):

Poradźcie. Nie wiem czy mam kupować bilet do Irlandii, bo słyszałem jak taki przystojny facet mówił w TVP(trochę seplenił, nie zrozumiałem), że teraz tutaj w miejsce Polski będzie Irlandia. Mam to rozumieć, że jak samolot wystartuje z Krakowa i po 2-ch godzinach wyładuje w Krakowie, to będę już w Irlandii?
Ja też pozdrawiam :papa: :hut:
A ponadto, nie warto się i innych obrażać. :?
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 24.10.2007 19:57

Kupuj. Irlandia jest pięknym krajem (nie tak pięknym jak Chorwacja). Mają dobre piwo (nie tak dobre jak Karlovacko). Irlandki też niczego sobie, lub Irlandczycy (nie to ładne co ładne). Zawsze warto poznawać nowe kraje. :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone