O, w tym miejscu mój kolega, od 1,5 -roku "Irlandczyk" , absolutnie by się z kolegą nie zgodził
No , ale o gustach się nie dyskutuje
.png)
banko napisał(a):hm, skuteczna socjotechnika..........
czy nie pamietasz Swoich słów?
wypierasz sie ich ?
i co do tego ma PIS ?
.png)
niezawodny napisał(a):No i się wyjaśniło skąd się bierze elektorat PiSu. Trochę szkoda, osobiście mam duży sentyment do "ściany wschodniej" i szacunek do tamtejszej wiary. Tym razem jednak więcej rozumu pokazała ściana zachodnia ("ziemie zagrabione") pomimo że tych ludzi PiS straszył Krzyżakami najbardziej
niezawodny napisał(a):banko napisał(a):hm, skuteczna socjotechnika..........
wypierasz sie ich ?
i co do tego ma PIS ?
Lepiej ci pójdzie nowe polowanie na czarownice niż skojarzenie dlaczego w tym polowaniu bierzesz udział. Zastanawiałeś się kiedyś nad tym?
"Co powoduje człowiekiem że bierze udział w polowaniu na czarownice?" - jak znajdziesz rozsądną odpowiedź na to pytanie to wtedy możemy porozmawaiać.
.png)
niezawodny napisał(a):banko napisał(a):hm, skuteczna socjotechnika..........
wypierasz sie ich ?
i co do tego ma PIS ?
Lepiej ci pójdzie nowe polowanie na czarownice niż skojarzenie dlaczego w tym polowaniu bierzesz udział. Zastanawiałeś się kiedyś nad tym?
"Co powoduje człowiekiem że bierze udział w polowaniu na czarownice?" - jak znajdziesz rozsądną odpowiedź na to pytanie to wtedy możemy porozmawaiać.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):niezawodny napisał(a):No i się wyjaśniło skąd się bierze elektorat PiSu. Trochę szkoda, osobiście mam duży sentyment do "ściany wschodniej" i szacunek do tamtejszej wiary. Tym razem jednak więcej rozumu pokazała ściana zachodnia ("ziemie zagrabione") pomimo że tych ludzi PiS straszył Krzyżakami najbardziej
Niestety w nowosądeckim wygrał PIS:twisted:
Co nie znaczy, że całe nowosądeckie to elektorat PIS-u.
Mój kandydat z PO na posła jest ponownie w Sejmie i cieszę, że w skali całego kraju PO wygrało.
.png)

.png)
.png)
.png)
j23 napisał(a):IV RP skończyła się nieodwołalnie 21.10.2007 z woli narodu

.png)
Leszek Skupin napisał(a):j23 napisał(a):IV RP skończyła się nieodwołalnie 21.10.2007 z woli narodu
Pytanie tylko kiedy się zaczęła![]()
, bo mnie jakoś nie pasuje tutaj ten numerek
IMHO nie wyszliśmy jeszcze z III
, a to, że niektórzy mają manię wielkości i chcieli zmienić cyferkę przy nazwie Rzeczypospolitej Polskiej to już trudno.
Pozdrav
P.S. Piszę tak ponieważ teraz musielibyśmy zacząć numerować od V, a to wydaje mi się nieporozumieniem, żeby zmieniać cyferki za każdą zmianą rządu, czy partii, która ma poparcie i większość w sejmie
.png)