janniko napisał(a):Piotrze.zdz.
Argumentów zabrakło, że wpadasz w nutkę tego ... Andrzeja-Banity?
Czy też wychodzisz z założenia, że najlepszą obroną jest atak?
Raczej mnie tym nie obrazisz, bo i tak wszyscy tu znają moje zbyt radykalne poglądy co do komunizmu, aparatczyków, ubeków i innego pomiotu PRL-owskiego... często mi zarzucano tu, że na pewno chętnie bym wieszał ich na słupach. Więc twoje teksty są jakieś śmieszne.. chyba, że ci jakaś amba PeOwska ogarnęła!?
Jakbyś nie oponował to i tak nie da się ukryć prawdy o całym tym różowym gównie, które wypłynęło z chorych postkomunistycznych łbów panów MM (Mazowiecki-Michnik) i innych zdrajców i się przeobraziło w UW a potem w PO.. błeee....
Zastanawiam się skąd w tobie tyle zawziętości w bronieniu różowych i post-komuny?
Nie wiem skąd u Ciebie tyle nieskrywanej nienawiści. Te litry wylewanej żółci. Rozumiem , że nie wszystkim może się podobać to co nastąpiło po 89 roku. Mnie też nie wszystko się podoba. Tylko Ty patrzysz na to bardzo wybiórczo. Twoi idole Kaczory , których tak bronisz też dołożyli cegiełkę do tego "różowego gówna". Chyba że coś źle pamiętam , ale wydaje mi się , że byli dość aktywni przy okrągłym stole i wypromowali się przy Wałęsie.

.png)
.png)

.png)
.png)

sobie kilka razy w polityczną stopę .png)