hepik napisał(a):Prezydent Lech Wałęsa i prezydenci Jaruzelski i Kwasniewski ... opowiadają ... żenada
I tu się z Tobą zgadzam.
piotr.zdz napisał(a):A co Ty robiłeś w latach 80-tych ?
.png)
zebik napisał(a):piotr.zdz napisał(a):A co Ty robiłeś w latach 80-tych ?
coś pan robił w wigilię '83, co?
-nie pamiętam
-karpia żeś pan wpierdalał, wie pan, a ja pod peweksem stałem.
-I w '84 stałem i w '85 stałem ...
.png)
piotr.zdz napisał(a): ... A co Ty robiłeś w latach 80-tych ? Bo 20 lat temu pewnie płakałeś po murze berlińskim. I po nieboszczce PZPR?
.png)
pablo2222 napisał(a):No coż po zakazie wstępu do Hyde Parku dla dwóch osób to Janniko przejmuje miano wielkiego popierdywacza. Czas zacząć go ignorować. Niech pisze sam do siebie.
.png)
janniko napisał(a):Skoro Hepik czy ktoś inny z ekipy POprawnych zaczyna znów wyśmiewać prezydenta lub robi jakieś inne aluzje w stosunku do innych niż PO opcji, to dlaczego czepiasz się do mnie, że ośmieliłem się odpowiedzieć?
janniko napisał(a):Poza tym to Zebik zrobił pierwszy niezbyt elegancką sugestię pod moim adresem, a ja tylko zripostowałem.
Ale tego zapewne nie jesteś w stanie dostrzec.
janniko napisał(a):MORSKI PASIE!
Napisz wreszcie, że w Hyde Parku tolerowane są tylko poglądy zgodne z POprawnym myśleniem, czyli z partią obecnie sterującą i wtedy będzie jasne, że nie wolno się wychylać i że trzeba olewać wszelkie paszkwile na tematy prezydencko-pisiorskie itp.
pzodro
janniko napisał(a):tego ..................
.png)
Rysio napisał(a):janniko napisał(a):tego ... Andrzeja-Banity?
Plujesz nawet na nieobecnych, więc jak dla mnie w tym miejscu Twoja kariera powinna się zakończyć. Morski zdecyduje wg własnego uznania.
janniko napisał(a):
Skoro Hepik czy ktoś inny z ekipy POprawnych zaczyna znów wyśmiewać prezydenta lub robi jakieś inne aluzje w stosunku do innych niż PO opcji, to dlaczego czepiasz się do mnie, że ośmieliłem się odpowiedzieć?
pzodro
janniko napisał(a):Poza tym to Zebik zrobił pierwszy niezbyt elegancką sugestię pod moim adresem, a ja tylko zripostowałem. pzodro