hepik napisał(a):.... Nawet nie wiem czy ten proces się juz zakończył.... .
Jak zwykle, Hepiku, niczym
Tak samo jak wiele spraw dotyczących ludzi związanych z lewicą i post-komunistyczną hołotą... nie chcę używać nazwisk, co by nie być posądzonym o szkalowanie "nieskalanych"!
Nie widzisz, że te "stare" struktury są nie do ruszenia, że nikt ich nawet nie che ruszać?!
Rozumiem, że może cię wkurzać mój malnkontencki ton, moje na skroś antykomunistyczne i antysowieckie poglądy dinozaura, pełne nienawiści i złości pod adresem post-komuny posty... to może wkurzać
Ale skąd u ciebie tyle zaciekłości w kwestii obrony obecnie rządzącej koalicji?
Przecież gołym okiem widać, że to cwaniaczki i przekręciarze powiązani niejednokrotnie z mafią i "szemranym" biznesem. Oczywiście nie wszyscy, ale większość tak czy śmak jest "umoczona".
A poza tym to jedyna bezideowa partia, która tak na prawdę nic nie robi dla kraju, nie wywiązała się dotychczas właściwie z żadnych z tych najważniejszych obietnic, chociaż mają większość w parlamencie i raczej zgodę w koalicji!
Skąd ta zawziętość w krytyce poprzedniej nieudolnie rządzącej partii?
Wiele przykrego można rzec o PIS i LPR, za wiele ich można krytykować, ale w kwestii przekrętów finansowych to nawet do pięt nie dorastali członkom obecnie panujących. Owszem było kilka przypadków w szeregach PIS, ale co by nie mówić o Braciach K. to mają jednak czyste ręce!
I dlatego pomimo wszystko często ich bronię.
A jeśli uważasz, że mają na sumieniu przekręty i byli czy też są podejrzani o związki mafijne lub z "szemranymi" biznesmenami, tak jak np. są podejrzewani o to najwyżsi urzędnicy obecnie rządzących, to wymień szczegółowo.
Skąd u ciebie tyle zaciekłości w obronie ewidentnych przekręciarzy?