AndrzejJ. napisał(a):To nie podtrzymuj tego tematu, bo Cię wrzucimy do kategorii oszołomów politycznych na tym forum i będziemy strzelac pestkami z wiśni w..... głupi łeb.
Chopeczku ... możesz mi nawet nadmuchać
mkm napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):To nie podtrzymuj tego tematu, bo Cię wrzucimy do kategorii oszołomów politycznych na tym forum i będziemy strzelac pestkami z wiśni w..... głupi łeb.
Chopeczku ... możesz mi nawet nadmuchać![]()
.png)
turan napisał(a):Była jeszcze jedna, najbardziej znana - OPTIMUS.
Ale ona już się nie ma dobrze, III RP rozprawiła się z nią przykładnie, bo twórca i właściciel nie rozumiał "nowoczesnej gospodarki rynkowej" w wydaniu III RP.
.png)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):mkm napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):To nie podtrzymuj tego tematu, bo Cię wrzucimy do kategorii oszołomów politycznych na tym forum i będziemy strzelac pestkami z wiśni w..... głupi łeb.
Niech Cię inni dmuchają .![]()
pozdrav
mkm napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):mkm napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):To nie podtrzymuj tego tematu, bo Cię wrzucimy do kategorii oszołomów politycznych na tym forum i będziemy strzelac pestkami z wiśni w..... głupi łeb.
pozdrav
Jak będziesz tak picował , to wcześniej czy póżniej ... Cię chasiym przysuje![]()
Laku noc.
.png)
AndrzejJ. napisał(a):mkm napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):mkm napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):To nie podtrzymuj tego tematu, bo Cię wrzucimy do kategorii oszołomów politycznych na tym forum i będziemy strzelac pestkami z wiśni w..... głupi łeb.
pozdrav
Jak będziesz tak picował , to wcześniej czy póżniej ... Cię chasiym przysuje![]()
Laku noc.
Chasiem powinienieś napisac
.png)