Janusz Bajcer napisał(a):[
100 % racji
masz rację bełkota jak niebieski,ale ty też masz dziwne wizje
.png)
Rysio napisał(a):Co do moderacji, to uznałem, że kto do tego szamba wchodzi sam sobie szkodzi
jacky6 napisał(a):Rysio napisał(a):Co do moderacji, to uznałem, że kto do tego szamba wchodzi sam sobie szkodzi
szacun Rysiu za odwagę...
przyznania się, że forum nie jest moderowane...
nie wiem, czy uczyniłeś to w imieniu własnym czy zbiorowo z upoważnienia pozostałych moderatorów...
ale teraz to już nie jest ważne...
ocena może być jednoznaczna - cro.pl'a młodszą siostrą onetu...
gratulacje ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
jan_s1 napisał(a):jacky6 - choć Twój styl pisania nie należy do moich ulubionych, poglądy mamy dość zbliżone. Nie mogę jednak nijak zrozumieć, dlaczego dobrowolnie prowadzisz rozmowę na tak niskim poziomie?
.png)
jacky6 napisał(a):cóż, przeminęło z wiatrem ?
może gdzieś jeszcze nasze drogi się skrzyżują ?
miło było poczytać Twoje posty...
.png)
piotr.zdz napisał(a):Za 2 lata po Twoich drobiowych ulubieńcach zostanie tylko wspomnienie ..

.png)
jacky6 napisał(a):Rysio napisał(a):Co do moderacji, to uznałem, że kto do tego szamba wchodzi sam sobie szkodzi
szacun Rysiu za odwagę...
przyznania się, że forum nie jest moderowane...
nie wiem, czy uczyniłeś to w imieniu własnym czy zbiorowo z upoważnienia pozostałych moderatorów...
ale teraz to już nie jest ważne...
ocena może być jednoznaczna - cro.pl'a młodszą siostrą onetu...
gratulacje ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
Rysio napisał(a):
Proszę o wskazanie miejsca w którym wyraziłem się że forum nie jest moderowane albo odpuszczenia sobie dalszej części wypowiedzi![]()
Chcesz to walcz w tym szambie nie to rzuć samodzielnie biały ręcznik i zakończ bezsensowną paplaninę.
.png)
janniko napisał(a):Powoli acz stanowczo zachodzi Słońce Peru i jego najjaśniejsze promyczki
nic nie trwa wiecznie![]()
![]()
![]()
![]()