Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 18.10.2009 19:55

Janusz Bajcer napisał(a):[

100 % racji :D

masz rację bełkota jak niebieski,ale ty też masz dziwne wizje :D
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 18.10.2009 21:13

Rysio napisał(a):Co do moderacji, to uznałem, że kto do tego szamba wchodzi sam sobie szkodzi :?

szacun Rysiu za odwagę...
przyznania się, że forum nie jest moderowane...
nie wiem, czy uczyniłeś to w imieniu własnym czy zbiorowo z upoważnienia pozostałych moderatorów...
ale teraz to już nie jest ważne...
ocena może być jednoznaczna - cro.pl'a młodszą siostrą onetu...
gratulacje ....
:wink: :wink: :roll: :roll: :P :P
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 18.10.2009 21:32

jacky6 napisał(a):
Rysio napisał(a):Co do moderacji, to uznałem, że kto do tego szamba wchodzi sam sobie szkodzi :?

nie wiem, czy uczyniłeś to w imieniu własnym czy zbiorowo z upoważnienia pozostałych moderatorów...
gratulacje ....

Leszek Skupin, Rysio, -Yaro-, a, adahu.cro, Adam's, Adam,K, adamola, ADAMO_16, AdamSz, Aguha, alessandro1977, amigo, andrzej29, andrzejdobosz, AndyS, Aneta.K, Ania W, arekpostolowicz, arekwroc, aro72, asikx, asikx&rafikx, astropl, atolek, avensis, basiaela, Beaa, benekt, Bernardo, Biało-czerwony, Biker_HR, BM, bobemce, Bocian, Bogdan007, brokers7, Buber, bursztyn, bzyq74, carnivalka, censor, cerlicht, chriso, ciciak, crokomak, Cypisek88, Czesiek63, D1ALVARO, danica, Danka, Darec, darek1, Darkos, dasuch, Davidek, dede, DeJaVu, drusilla, dzoony, Edyta_B, emde, emi13214, enti, Ewa Zuber, ewa69, filip122 vel Darek, fiolek, Franz, FUX, gabba, gaceq, gerjac, gladiatrix_24, gosiak1971, gragan, Grex, hagi1212, hajduczek, helen, hellraider, HenBad62, heza, hoboo, iamam, ibra, Indiana, ines, Interseal, j23, jabu, Jacek L, jacusd, JacYamaha, JAKOV2004, jakubuś, janlewbr, jb79, JoannaG, Joker_28, kaban, Kacper111, kaczy66, Kadi, kamilica9.07, kasia72, Katarzyna Głydziak Bojić, kawam1, kaya, keruj7, Kevlar, kim, kjedi, kkra, klopot, Knicz Mirosław, KOL, krakuscity, krbaton, krzysi3k, krzysiek1956, krzysio21, kubens, kuchcik77, KumoterSzyszkownik, kw, kylo, Lechu67, leoxxl, Leszek W, Lider16, LIPA83, LRobert, lubelski, m82m, Maciej, maciek1956, madziara02, majeczka, Majka, mala, mallgola, mar-sew, Marcin zastava, mariusz1234, MariuszLo, mariusz_dw, marko350, maslinka, mayorbien, Mdziumka, menadzer, meteorrr, mika33, mirek109, mirko, Motoschiza, mottom, mruczycho, mstomek, MTG, MWN, mwxx, mysza73, nero, niezapominajka, nomad, oginioszki, ona_007, parrot, pasażer, pawelsko, Paweł i Kasia, pawlop, piamir, Pietek, pietro, pietroeo, piotr.zdz, piotr68, piotrf, piotrs, piwo34, PK, Plava, pocztówka28, Prymulka, przemekstan, pt, radziu1974, Rafał K, renatalato, RicardoS, Roksa_, Rosomak, Rubinio, rybka73, rysiek, Ryszard_K, Sabado, samurai, Sewo, Slavko S., slawek66, smoki, smolek71, stary_jac, Stok1, swish, sylwia79, szary779, tadeusz2, tajson, Tantal, Tere, terenowiec, tj_jankes, tomag, Tomasz W, Tom_Krasu, Torac, Tymona, vtec, walczy, waldeq, weldon, wiolak3, witia, WLODEK40K, wojan, Zielina74., zlotnikww, zlybanan

oni te twoje polityczne bagno i twojej ekipy typu joanniko , jan s 1 .... mają w dupie , zostałem ci tylko ja :D pierdoło saska :D
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 18.10.2009 21:56

jan_s1 napisał(a):jacky6 - choć Twój styl pisania nie należy do moich ulubionych :lol: , poglądy mamy dość zbliżone. Nie mogę jednak nijak zrozumieć, dlaczego dobrowolnie prowadzisz rozmowę na tak niskim poziomie?

miałem nadzieję, ale zostałem jej pozbawiony...
niemoderowane forum jest szambem, jak to słusznie zdefiniował Rysiu...
cóż, przeminęło z wiatrem ?
może gdzieś jeszcze nasze drogi się skrzyżują ?
miło było poczytać Twoje posty...
dawały kawał dobrej wiedzy i pewność, że się nie jest samotnym białym żaglem...

:wink: :wink: :roll: :roll: :P :P :wink: :wink: :roll:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 18.10.2009 22:04

jacky6 napisał(a):[

niemoderowane forum jest szambem, jak to słusznie zdefiniował Rysiu...

:roll:[/quote]
co można zmoderowac przy takich politycznych oszołomach ? przy wtrącaniu polityki do kazdego tematu i twojego czy joannikowego bełkotu ?
:wink: :wink: :roll: :roll: :P :P :wink: :wink:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 18.10.2009 22:30

Powoli acz stanowczo zachodzi Słońce Peru i jego najjaśniejsze promyczki
nic nie trwa wiecznie

:P :P :P :papa: :papa:
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 18.10.2009 22:45

janniko napisał(a):Powoli acz stanowczo zachodzi Słońce Peru i jego najjaśniejsze promyczki
nic nie trwa wiecznie

a ile sierot po sobie zostawił...

ale jeszcze nie został rozstrzygnięty plebiscyt - słońce Peru czy słońce Kaszub ?
:cry: :cry: :wink: :wink: :roll: :roll: :P :P :lol: :lol:
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 19.10.2009 09:13

jacky6 napisał(a):cóż, przeminęło z wiatrem ?
może gdzieś jeszcze nasze drogi się skrzyżują ?
miło było poczytać Twoje posty...

A cóż Ty tak piszesz, jak byś się z nami żegnał? Wyjeżdżasz gdzieś? :lol:
Bo ja się nigdzie nie wybieram. Napisałem tylko, że nie będę rozmawiał na poziomie piaskownicy.
piotr.zdz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.zdz » 19.10.2009 09:27

Powoli acz stanowczo zachodzi Słońce Peru i jego najjaśniejsze promyczki
nic nie trwa wiecznie

Chyba przedwczesna ta nieskrywana radość. Za 2 lata po Twoich drobiowych ulubieńcach zostanie tylko wspomnienie ... nic nie trwa wiecznie.
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 19.10.2009 11:10

Jeżeli demokracja nie daje wyników po naszej myśli to trzeba zamienić demokrację na coś innego. No proszę to takie radzieckie myślenie.
Niektórzy dyskutancie nie potrafią zrozumieć, że obecny system w Polsce polega na możliwości prezentowania wielu poglądów. Czy słusznym jest rozumowanie, że tylko ja mam rację i innej możliwości nie ma?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.10.2009 11:42

piotr.zdz napisał(a):Za 2 lata po Twoich drobiowych ulubieńcach zostanie tylko wspomnienie ..

Nie strasz ludzi tymi dwoma latami!
Aż musiałem sprawdzić własnoocznie ...i odetchnąłem z ulgą ;)

To już tylko:

Obrazek
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.10.2009 11:50

jacky6 napisał(a):

gratulacje ....

Proszę o wskazanie miejsca w którym wyraziłem się że forum nie jest moderowane albo odpuszczenia sobie dalszej części wypowiedzi :idea:

Poza tym wiesz ... nie sztuką jest wejście na ring i po pierwszym muśnięciu rękawicą przeciwnika oczekiwać wybawienia ze strony sędziego. Chcesz to walcz w tym szambie nie to rzuć samodzielnie biały ręcznik i zakończ bezsensowną paplaninę.
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 19.10.2009 14:36

Rysio napisał(a):
Proszę o wskazanie miejsca w którym wyraziłem się że forum nie jest moderowane albo odpuszczenia sobie dalszej części wypowiedzi :idea:

Chcesz to walcz w tym szambie nie to rzuć samodzielnie biały ręcznik i zakończ bezsensowną paplaninę.

Wygląda na to, że sztuka czytania ze zrozumieniem nie każdemu jest dana. Oczywiście, że nigdzie nie napisałeś, że forum nie jest moderowane. Wydawało mi się, że pewne zasady zostały już dawno ustalone: Hyde Park to nie salon i można tu nieco ostrzej, ale i tu istnieją granice, których przekraczać nie można. Cholernie proste. Nie wnikam, czy tak ma być, ale tak w praktyce zostało ustalone i koniec. Na forum chwała Bogu nie ma demokracji, bo gdyby była, to dopiero zapanował by tu burdel.

Co do "walki w tym szambie", jak się wyraziłeś, to znowu masz niestety rację. Ile już razy postanawiałem dać z tym sobie spokój. Ale jednak ciągnie wilka do lasu, tym bardziej, że czy ktoś tego chce, czy nie, jest to jeden z najważniejszych tematów w ogóle, bo przecież od tego zależy, jak będziemy żyć my, nasze dzieci i wnuki. To, że wielu mądrali robi sobie z tego jaja i patrzy tylko, by rzucić w przeciwnika inwektywą, lub kretyńskim żartem zbytnio mnie nie dziwi - przykład biorą z polityków i dziennikarzy, którzy w mediach zachowują się podobnie.
Nadzieja to podobno matka głupich, ale mimo wszystko pozostaję z nadzieją, że kiedyś może będzie można porozmawiać tu normalnie.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.10.2009 15:31

Janie bądź pewien, że ja też mam gdzieś tą granicę ustaloną i jeśli zajdzie taka potrzeba konsekwencje w tym personalne za porozumieniem ogólnym modów i admina mogą zostać wyciągnięte.

Co do dyskusji i ich konsekwencji - akurat w tym temacie wydaje mi się że uczestnikom, należy się tak jak naszym oszołomom o których tu dyskusja immunitet. Tylko pamiętajcie potem już tylko biały kaftan z długimi rękawami, także normalności wszystkim życzę :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.10.2009 18:30

janniko napisał(a):Powoli acz stanowczo zachodzi Słońce Peru i jego najjaśniejsze promyczki
nic nie trwa wiecznie

Nie ma nic pewniejszego,że jak zajdzie ,to na drugi dzien wzejdzie na nowo :wink:

Najnowszy sondaż z połowy października:

Obrazek

Obrazek

Najszersze wyrazy ubolewania,jankom ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone