Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

Ndrangheta
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ndrangheta » 17.10.2009 21:12

nie kupiłbyś sobie dojarki ? :D[/quote]

Dojarkę trzeba do cycków podłączyć. Jak cycków brak to do mózgu.
Jak brak tego i tego to gdzie podłączyć?
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.10.2009 21:19

Ndrangheta napisał(a):nie kupiłbyś sobie dojarki ? :D

Dojarkę trzeba do cycków podłączyć. Jak cycków brak to do mózgu.
Jak brak tego i tego to gdzie podłączyć?[/quote]
on już tam wie :D na razie szczytuje pisząc na niebiesko :D
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 17.10.2009 21:21

następny kandydat do kasacji ?
czy Piotr go dojrzy jak poprzednika ?
wierzę, że tak...
:P :P
Ndrangheta
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ndrangheta » 17.10.2009 21:22

jacky6 napisał(a):
następny kandydat do kasacji ?
czy Piotr go dojrzy jak poprzednika ?
wierzę, że tak...
:P :P

Kapujemy???
piotr.zdz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.zdz » 17.10.2009 21:31

Niebieski , to nawrócony Pi(S)erwszy sekretarz , a tacy są najgorsi.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.10.2009 21:36

Panowie - proszę o zaniechanie osobistych wycieczek, lepiej posłuchać muzyki :wink: :D

http://cropelkowe.w.of.pl/
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 17.10.2009 21:38

piotr.zdz napisał(a):Niebieski , to nawrócony Pi(S)erwszy sekretarz , a tacy są najgorsi.

to już słońce Kaszub nie wystarczy ?

:wink: :wink: :roll: :roll: :P :P
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.10.2009 21:51

piotr.zdz napisał(a):Niebieski , to nawrócony Pi(S)erwszy sekretarz , a tacy są najgorsi.

Ten to onanista antykomunistyczny wywodzący się z klasy komunistycznej, ale niedługo sponsorzy dadzą mu dojarkę na 100 litrów , będzie spokój do następnej jesieni. :D
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 17.10.2009 21:56

AndrzejJ. napisał(a): będzie spokój do następnej jesieni. :D

chyba tym razem admin nie popuści...

:wink: :wink: :P :P
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.10.2009 22:00

jacky6 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a): będzie spokój do następnej jesieni. :D

chyba tym razem admin nie popuści...

:wink: :wink: :P :P

Będę jednym ze sponsorów tej dojarki. :D
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 18.10.2009 08:05

He he.. widzę, że ta sama gwardia, którą przed chwilą zablokował Piotr_B na innym wątku trzepie jęzory tutaj..
więc i beze mnie obejść się nie może
:P :P :P
cytata z innego wątku:
Turac napisał(a):Lewica - złodzieje i kombinatorzy najlepiej na majątku skarbu państwa albo po transformacji przekrętowo-ustrojowej
PIS - obciach , kompleksy a z drugiej strony megalomania ,radykałowie
PO - lenie , pr-owcy, ślizgacze.

A ja bym jeszcze dodał:
PIS - za dużo konszachtów z klerem (reszta się zgadza)
PO - poza wymienionym, to samo co Lewica, czyli złodzieje i korupcha.

Do Piotra_B i Janusza!
Panowie, ależ zwróćcie uwagę, kto najwięcej robi "wycieczek osobistych". Na pewno nie jest to Jacky, Jan_1, Turac czy moja skromna osoba.
Nasza "ekipa" głównie piętnuje obecny skrajnie skorumpowany i nieudolny rząd, który niszczy nasz kraj, a panowie "adwersarze" piętnują głównie nas.. i słowo "piętnują" jest na prawdę bardzo delikatnym określeniem ich niewybrednych poczynań.
Pocieszeniem tylko może być to, że ludzie zaczynają robić osobiste wycieczki, gdy brak im argumentów (jakichkolwiek).
:P :P :P

Panowie nawet nie widzą tego, że są wiernymi spadkobiercami "starych dobrych metod z PRL-u"..
współczuję..
:(

PS
A być może te "osobiste wycieczki" i obelgi są świadomie czynione, by wątek został zamknięty.
Lecz dziwne, że gdy mi to zdarzyło się onegdaj kilka razy (wycieczki), to zostałem zbanowany, a wątek oczywiście przetrwał. A tu wątek się "banuje", a obelganci i chamiarze pozostają zupełnie bezkarni.
Już to kiedyś (przez kilka dziesięcioleci) przerabialiśmy.
:P
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 18.10.2009 08:31

janniko napisał(a):więc i beze mnie obejść się nie może

Pieszesz dużo , niepotrzebnie i nie na temat ...nawet w tym temacie.
Niebieski pisze bełkotliwie, ty piszesz bez sensu.Jesteście trollami jakich mało,ale w sumie to piszecie tak dziecinnie ,że wasza ekipa powinna się nazywac ,,Smerfetki''.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 18.10.2009 08:58

Kiedyś (w latach 80-tych, po stanie wojennym) wracając z wojaży po Ukrainie (na ówczas ZSRR) wiozłem zdjęcia kolegi Ukraińca, przedstawiające realia "Szczęśliwej Radzieckiej Krainy", czyli: zaniedbane zabytki, tragicznie dziurawe brukowane jezdnie, smutni zmęczeni na szaro ubrani ludzie itp. Zdjęcia miały duży walor artystyczny i chciałem je zawieźć na wystawę foto do Wrocka (dziś kolega Ukrainiec mieszka w New York i robi karierę jako projektant urbanistyki... ma niezłe oko).
Więc tak sobie naiwnie wiozłem na wierzchu w walizce i panowie w mundurach kazali mi na granicy wysiąść. Trzymali mnie ponad 30 godzin (bez żarcia.. dostałem tylko gorzki ruski czaj) pod zarzutem wywożenia z ich kraju propagandowych materiałów antysowieckich. Przyjechał jakiś półkowniczyna KGB ze Lwowa, wyprowadził mnie na korytarz pod tablicę "reklamującą" dobrobyt ZSRR i pokazał zdjęcia Gagarina, budowy BAM-u i innych wspaniałych osiągnięć radzieckich i powiedział: "oto obywatelu Poljaku jest rzeczywistość radziecka, a wy tu jakieś wykrzywione okiem fotografa pseudo-realia propagandowe chcecie nam z kraju wywieźć!". W końcu mnie wypuścili, oczywiście zabrali fotki, dostałem też kilka pouczających "argumentów" pięścią w brzuch (łaskawcy, że nie po mordzie) od tego "złego pogranicznika" i szczęśliwie wróciłem do domu.

Tak to wyglądało, gdy ktoś próbował zaprzeczyć "jedynie słusznie postrzeganej rzeczywistości" w tamtych czasach.
Czyżby niektórym tęskniło się za takimi metodami dzisiaj?
pozdro
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 18.10.2009 09:27

janniko napisał(a):Czyżby niektórym tęskniło się za takimi metodami dzisiaj?
pozdro

Zachowujesz się na forum jak politruk (i paru innych też )i piszesz o metodach.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 18.10.2009 09:52

janniko napisał(a):dostałem też kilka pouczających "argumentów" pięścią w brzuch (łaskawcy, że nie po mordzie) od tego "złego pogranicznika"

Jak widać zły dotyk boli przez całe życie. Chyba z tego powodu jesteś niesamowicie monotematyczny i choć poglądy mam podobne do Twoich to czytając nowinki którymi nas raczysz mam odruch że tak powiem wymiotny więc je omijam :D

Co do moderacji, to uznałem, że kto do tego szamba wchodzi sam sobie szkodzi :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone