He he.. widzę, że ta sama gwardia, którą przed chwilą zablokował Piotr_B na innym wątku trzepie jęzory tutaj..
więc i beze mnie obejść się nie może
cytata z innego wątku:
Turac napisał(a):Lewica - złodzieje i kombinatorzy najlepiej na majątku skarbu państwa albo po transformacji przekrętowo-ustrojowej
PIS - obciach , kompleksy a z drugiej strony megalomania ,radykałowie
PO - lenie , pr-owcy, ślizgacze.
A ja bym jeszcze dodał:
PIS - za dużo konszachtów z klerem (reszta się zgadza)
PO - poza wymienionym, to samo co Lewica, czyli złodzieje i korupcha.
Do Piotra_B i Janusza!
Panowie, ależ zwróćcie uwagę, kto najwięcej robi "wycieczek osobistych". Na pewno nie jest to Jacky, Jan_1, Turac czy moja skromna osoba.
Nasza "ekipa" głównie piętnuje obecny skrajnie skorumpowany i nieudolny rząd, który niszczy nasz kraj, a panowie "adwersarze" piętnują głównie nas.. i słowo "piętnują" jest na prawdę bardzo delikatnym określeniem ich niewybrednych poczynań.
Pocieszeniem tylko może być to, że ludzie zaczynają robić osobiste wycieczki, gdy brak im argumentów (jakichkolwiek).
Panowie nawet nie widzą tego, że są wiernymi spadkobiercami "starych dobrych metod z PRL-u"..
współczuję..
PS
A być może te "osobiste wycieczki" i obelgi są świadomie czynione, by wątek został zamknięty.
Lecz dziwne, że gdy mi to zdarzyło się onegdaj kilka razy (wycieczki), to zostałem zbanowany, a wątek oczywiście przetrwał. A tu wątek się "banuje", a obelganci i chamiarze pozostają zupełnie bezkarni.
Już to kiedyś (przez kilka dziesięcioleci) przerabialiśmy.