napisał(a) Użytkownik usunięty » 30.03.2009 09:44
Czy innym osobom, które wspominasz przeszło bez echa to nie mam najmniejszego zamiaru się przed Tobą tłumaczyć - poszukasz na forum to zapewne znajdziesz skierowane do nich kilka słów.
atomicsl9 napisał(a):[Macie jakieś dwa regulaminy ??? W zależności od cyfry przy avatarze i poglądów ????
Mamy jeden i dotyczy on i Ciebie i mnie i pozostałych. Albo się to akceptuje albo nie więc w tym temacie również nie zamierzam z Tobą polemizować - zakłądając konto na cro.pl zaakceptowaś to.
atomicsl9 napisał(a):....czytałeś co pisał Wocial o zomo ???
Czytałem i bez względu na to czy ma takie czy inne poglądy na to nie twoja brocha - przy okazji nie zauważyłem, żeby w temacie zomo czy sromo Sławek wyjeżdzał do kogoś z jakimiś tekstami "wycieczkowymi".
Podobnie jak np. ja nie wyjeżdzam z tekstami pod Twoim adresem - poglądy masz jakie masz i to Twoja sprawa a mnie one mogą interesować tyle co zeszłoroczny śnieg - NIC MI DO TEGO - bo widocznie w odróżnieniu od Ciebie potrafię to uszanować a nie przyjmować, że jak ktoś jest żółty, zielony, czerwony czy fioletowy to jest gorszy od Ciebie bo nie przyjmuje "jedynie słusznej lini", którą Ty wyznajesz.
Jak już musisz pisać "Wocial" to chyba bardziej elegancko będzie np. "Pan Wocial" bo to nie napis na dropsach tylko nazwisko.
EOT