Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

ABaniuch
Odkrywca

Postnapisał(a) ABaniuch » 28.03.2009 18:08

Janusz Bajcer napisał(a):
ABaniuch napisał(a):A to kto napisał ?

"Nie ma krytyki szkodliwej, brak krytyki przynosi szkodę"!

zagadka taka :lol:

Stanisław Kisielewski

Obawiam sie że to Ty napisałeś usprawiedliwiając nieuzasadnione (moim zdaniem) ataki na wówczas rządzący PIS.

Wniosek jaki mi się nasuwa -

PIS jest zły, zobaczycie co to nie będzie jak do władzy dojdzie PO :!: :!:

PO wygrało i -

PO jest najlepsze bo PIS był zły :lol: :lol: :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.03.2009 18:30

jan_s1 napisał(a): Może to w takim razie Kisiel, czyli Stefan Kisielewski? :lol:

Zapewne masz rację , moja pomyłka w imieniu. :oops: :lol:

Kisiel powiedział również:

"Nie ma demokracji bez oficjalnych konfliktów, wyrzekanie się konfliktowości to grób demokratyzmu."
Ostatnio edytowano 28.03.2009 18:37 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.03.2009 18:32

ooloo napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):... Drogi Kolego janniko, jeśli chodzi o mnie to nie użyłem do tej pory i nie użyję w przyszłości żadnej inwektywy w stosunku do Prezydenta, wyborców PiS, czy też wobec dyskutantów o na forum.

A nos ci rośnie, rośnie, rośnie, rośnie...

ooloo :lol: :lol:

Proszę zacytować z wcześniejszych wypowiedzi.
Ostatnio edytowano 28.03.2009 19:55 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.03.2009 19:14

Ale ględzicie pogadajcie o czymś merytorycznie, a nie na zasadzie skopiowania cytatów z wikipedii. Janusz napisz jakieś swoje mądrości to będzie z czym polemizować.
ooloo
zbanowany

Postnapisał(a) ooloo » 28.03.2009 19:24

ooloo napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):... Drogi Kolego janniko, jeśli chodzi o mnie to nie użyłem do tej pory i nie użyję w przyszłości żadnej inwektywy w stosunku do Prezydenta, wyborców PiS, czy też wobec dyskutantów o na forum.

A nos ci rośnie, rośnie, rośnie, rośnie...

ooloo :lol: :lol:

Proszę zacytować z wcześniejszy wypowiedzi.

Nie denerwuj się, bo to wpływa na jasność twoich wypowiedzi. A przecież walczymy na tym forum o poprawność języka polskiego!!

O co ci chodzi z tym "o na forum"?

STOP BYKOM (nie tylko ortograficznym).

ooloo :D :D
atomicsl9
Odkrywca

Postnapisał(a) atomicsl9 » 28.03.2009 19:56

zebik napisał(a):Ale ględzicie pogadajcie o czymś merytorycznie, a nie na zasadzie skopiowania cytatów z wikipedii. Janusz napisz jakieś swoje mądrości to będzie z czym polemizować.

Chętnie, może włączyłbym się w razie spełnienia postulatów. Boję się jednak,
że kolejny raz polegniesz w nawoływaniu.
Intrygujesz mnie kolego Zabik...Czasem gadasz sensownie
a czasem myślisz, że diagnozujesz schorzenia (pamiętam, pamiętam..ale nie mam żalu :wink: )

pzdr
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.03.2009 20:02

Akcja BYKOM STOP nie polega na wytykaniu pojedynczych litrówek i ja nigdy nikomu tego nie wytykałem, już poprawiłem swój post.

ooloo, ja się nie denerwuję , tylko proszę o przytoczenie inwektyw w moich wcześniejszych wypowiedziach.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.03.2009 20:08

zebik napisał(a):Ale ględzicie pogadajcie o czymś merytorycznie, a nie na zasadzie skopiowania cytatów z wikipedii. Janusz napisz jakieś swoje mądrości to będzie z czym polemizować.

Nie widzę nic złego w kopiowaniu cytatów z wikipedii, jeśli to cytat z wypowiedzi znanej osoby.
atomicsl9
Odkrywca

Postnapisał(a) atomicsl9 » 28.03.2009 20:12

[Przepraszam OT]

Tak z innej beczki, co trzeba zrobić, żeby mieć tak "czysto" w avatarze jak ooloo ? :lol:
Przeglądnąłem regulamin ale nie znalazłem.

[/Przepraszam OT]

Janusz Bajcer napisał(a):[b][i]Wyciąg z regulaminu...
PS Zmianę awataru, zawieszenie konta lub usunięcie z forum może dokonać tylko Admin.

aaa, nie doczytałem :lol:
Piszę tu coby nie mnożyć OT... :lol:

pzdr
Ostatnio edytowano 28.03.2009 20:54 przez atomicsl9, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.03.2009 20:37

Wyciąg z regulaminu:

Czynności niedozwolone
Zabronione jest używanie zwrotów obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników.

Uprawnienia administratorów i moderatorów
Webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili bez podawania przyczyny. Wypowiedzi lub ich fragmenty mogą zostać wykorzystane w dowolnym celu przez administrację forum, bez naruszania sensu wypowiedzi. Administratorzy i moderatorzy stanowią jedyny nadzór nad forum i mogą rozporządzać nim w dowolny sposób.

PS Zmianę awataru, zawieszenie konta lub usunięcie z forum może dokonać tylko Admin.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.03.2009 20:50

Nie widzę nic złego w kopiowaniu cytatów z wikipedii, jeśli to cytat z wypowiedzi znanej osoby.

Ja też nie widzę pod warunkiem, że ma się jeszcze coś oprócz tego do powiedzenia, a ostatnie parę postów Janusz obniżyło ci loty.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.03.2009 21:11

zebiku, w mojej ocenie Twoje niektóre posty też nie były najwyższych lotów :wink: :lol:
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 28.03.2009 21:44

janniko napisał(a):
Sławomir Wocial napisał(a): ... Żal , że to także mój Prezydent...

Wiemy, wiemy, że tęskno wam za czasami Pierwszych Sekretarzy i jedynie słusznych poglądów itp., ale się unowocześniamy i mamy demokrację, jakby ktoś nie wiedział...
A co, kolega Wocial wolałby z pewnością kogoś na kształt Kwasiora? To nic, że ochlajmorda i komuch prosowiecki, ale za to prezencję miał i swój chłop był.

A tak na marginesie, to zaczyna mi się wydawać, że tę całą propagandę anty-pisowską to sami PIS-ory nakręcają. Bo znów się o nich mówi, a to zawsze lepsze, niż pomijanie milczeniem. Znów są "na topie", znów się ich porównuje do PO (i coraz częściej na niekorzyść PO).. he he.. więc drodzy koledzy Januszu, Sławomirze, Mkm! Oczekuję na dalsze inwektywy pod adresem tych paskudnych i przebrzydłych PIS-orów i kurdupla prezydenta!
pzodro
:P :P :P

Unowocześniamy się :lol: :lol: :lol: Naprawdę :? To że na scenie mamy PiS z całym zapleczem Radia Maryja , to jest rzeczywiście awangarda na skalę Swiatową :wink: :lol:
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 28.03.2009 23:52

mkm napisał(a): ... Unowocześniamy się :lol: :lol: :lol: Naprawdę :? To że na scenie mamy PiS z całym zapleczem Radia Maryja , to jest rzeczywiście awangarda na skalę Swiatową :wink: :lol:

No i tu się zgodzę z tobą Mkm-ie... niestety masz rację.
Jednak właśnie taka jest demokracja, do której chyba po prostu jeszcze nie dorośliśmy.
Aczkolwiek PO, SLD i inne lewicujące partie są jednak chyba gorszym złem dla naszego kraju niż kartofle z PIS-u i świętojebliwi nacjonaliźci z LPR?
atomicsl9
Odkrywca

Postnapisał(a) atomicsl9 » 29.03.2009 00:00

janniko napisał(a):
mkm napisał(a): ... Unowocześniamy się :lol: :lol: :lol: Naprawdę :? To że na scenie mamy PiS z całym zapleczem Radia Maryja , to jest rzeczywiście awangarda na skalę Swiatową :wink: :lol:

No i tu się zgodzę z tobą Mkm-ie... niestety masz rację.
Jednak właśnie taka jest demokracja, do której chyba po prostu jeszcze nie dorośliśmy.
Aczkolwiek PO, SLD i inne lewicujące partie są jednak chyba gorszym złem dla naszego kraju niż kartofle z PIS-u i świętojebliwi nacjonaliźci z LPR?

Pijany jestes Janie ?

masakra
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone