Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 20:11

bonar napisał(a):POszukam też chłamu, pijany Tusk :D
Zabieram się do szukania chłamu nt. pożal się Boże profesora, byłej poseł PO p. S. i innych :D ...

bonar - aż tak Ci się nudzi, że wśród "chłamu" chcesz cenny czas tracić :?: :lol:
I co chcesz tym udowodnić, że syf jest dookoła - przecież to widać gołym okiem :roll:
A jak ktoś nie widzi to okulista się kłania 8)
Tyle jest fajnych rzeczy, choćby w sieci, a Ty w kółko do znudzenia pierdoły wklejasz :lol: :lol: :lol:
Życze kolorowych i sPOkojnych snów :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.03.2009 20:19

bonar napisał(a):POszukam też chłamu, pijany Tusk :D

Zabieram się do szukania chłamu nt. pożal się Boże profesora, byłej poseł PO p. S. i innych :D

miłego wieczorku

Zabieraj się :lol: ale na Twoje linki ja już więcej nie kliknę, skoda czasu na ich oglądanie :lol: :lol:

Owocnego szukania i miłego wieczorku :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 20:25

Dla Bonara klik
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 20:28

jan_s1 napisał(a):Nie mam nic przeciw używaniu dobrej muzyki w celach wychowawczych. Co jednak myśleć o całych pokoleniach wychowywanych przez tak niepowtarzalne i ponadczasowe zjawiska kultowe, jak Kloss i Pancerni?

hmmmm ..to chyba coś nie tak. To nie chodzi o wychowanie, bo wychowanie to moim zdaniem przede wszystkim dom, Rodzice, klimat świąt, i ten też codzienny, zabiegany ale wnoszący w nasze życie te "coś" które potem kształtuje nasz charakter na całe życie.
A że przy okazji leciał film "Czterej pancerni i pies" :?: ..nie wpłynął on na moje wychowanie. Leciały też i inne ot choćby "Ivanhoe" z Rogerem Moorem.
A co muzyki...mam tę przyjemność pamiętania dźwigania ciężkiego jak ..wiadro węgla magnetofonu ZK-120 do kumpla który nagrał właśnie Muzyczną Pocztę UKF. Gdzie wyludniało się podwórko bo wszyscy lecieliśmy słuchać i nagrywać Mini Max...ech to były czasy i muzyka......
.....czy to tęsknota za socjalizmem...nie to tęsknota do młodości, do właśnie takich czasów, do kumpli i kumpelek których już coraz mnie... ja to tak postrzegam..pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 20:38

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 20:41

lubelski napisał(a):.... A co muzyki...mam tę przyjemność pamiętania dźwigania ciężkiego jak ..wiadro węgla magnetofonu ZK-120 do kumpla który nagrał właśnie Muzyczną Pocztę UKF. Gdzie wyludniało się podwórko bo wszyscy lecieliśmy słuchać i nagrywać Mini Max...ech to były czasy i muzyka......
.....czy to tęsknota za socjalizmem...nie to tęsknota do młodości, do właśnie takich czasów, do kumpli i kumpelek których już coraz mnie... ja to tak postrzegam..pozdrawiam

Wreszcie coś sensownego do przeczytania i do tego bez dawki jadu, złośliwości czy innego publicznego rozładowywania swoich malutkich kompleksików :lol: :wink:
Szczególnie od drugiego akapitu mi leży to co napisałeś - nie widzę innej możliwości jak podpisać się pod tym 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.03.2009 20:46

lubelski napisał(a):........ A że przy okazji leciał film "Czterej pancerni i pies" :?: ..nie wpłynął on na moje wychowanie. Leciały też i inne ot choćby "Ivanhoe" z Rogerem Moorem.

Bonanzę pewnie też pamiętasz :wink:

BONANZA 1

BONANZA 2

A w eterze zagranicznych przebojów słuchałem na Radio Wolna Europa
Ostatnio edytowano 15.03.2009 20:54 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 20:52

Dla Lubelskiego bo dobre z niego chłopisko tak będą grać
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 21:04

zebik napisał(a):Dla Lubelskiego bo dobre z niego chłopisko tak będą grać

masz rację ..już niedługo 1 maja we Wrocławiu :wink: :wink: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 21:17

lubelski napisał(a):
zebik napisał(a):Dla Lubelskiego bo dobre z niego chłopisko tak będą grać

masz rację ..już niedługo 1 maja we Wrocławiu :wink: :wink: :D

Kurcze na taki koncert to na kolanach bym poszedł ale nie mogę. Zazdroszczę ci jak wrócisz zrobisz relację do forum (zrób dużo fotek).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 21:22

Janusz Bajcer napisał(a):
Bonanzę pewnie też pamiętasz :wink:

jasne..telewizor Klejnot na nóżkach z takim "kolorowym" filtrem he he, a z trochę późniejszych czasów to jeszcze, jak to się pisze...pamiętam smak "Lacrimy" i "Cotnari" w wysmukłej butelce.... :wink: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 21:30

Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.03.2009 21:32

jan_s1 napisał(a):...Zadziwia mnie tylko jeden powtarzający się motyw - jeśli ktokolwiek wygłosi opinię, z którą nie sympatyzują, oznacza to tylko jedno - taki ktoś musi być na żołdzie u Ojca Dyrektora. ...

Bez przesady - to duże uproszczenie.
Lubelski dobrze gada...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 21:56

atomicsl9 napisał(a): spadam stąd...

W takiej ciszy - tak ucho natężam ciekawie,

-Spadaj, nikt nie woła.

"Stepy cromańskie" by hepik
:wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 15.03.2009 21:57

lubelski napisał(a):
jan_s1 napisał(a):Nie mam nic przeciw używaniu dobrej muzyki w celach wychowawczych. Co jednak myśleć o całych pokoleniach wychowywanych przez tak niepowtarzalne i ponadczasowe zjawiska kultowe, jak Kloss i Pancerni?

hmmmm ..to chyba coś nie tak. To nie chodzi o wychowanie, bo wychowanie to moim zdaniem przede wszystkim dom, Rodzice, klimat świąt, i ten też codzienny, zabiegany ale wnoszący w nasze życie te "coś" które potem kształtuje nasz charakter na całe życie.
A że przy okazji leciał film "Czterej pancerni i pies" :?: ..nie wpłynął on na moje wychowanie. Leciały też i inne ot choćby "Ivanhoe" z Rogerem Moorem.
A co muzyki...mam tę przyjemność pamiętania dźwigania ciężkiego jak ..wiadro węgla magnetofonu ZK-120 do kumpla który nagrał właśnie Muzyczną Pocztę UKF. Gdzie wyludniało się podwórko bo wszyscy lecieliśmy słuchać i nagrywać Mini Max...ech to były czasy i muzyka......

8) 8) 8)
... i gdyby nie te szarpidruty :wink: , to kto wie , czy w ogóle byłby mini - max Kaczkowskiego :wink: :D
Pozdrav.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone