napisał(a) Użytkownik usunięty » 16.03.2009 21:46
bonar napisał(a):
Autorytetem dla pierwszorocznych studentów i wykładowcą dziennikarstwa Górnośląskiej Wyższej Szkoły Handlowej im. Wojciecha Korfantego w Katowicach jest Kuba Wojewódzki.
Dlaczego córka moja musiała kończyć studia poza granicą naszego kraju,
..a czyja to jest wina???najpierw skutecznie sami niszczymy autorytety, nieważne czy byłe czy obecne a w zamian dajemy im Jolę R. lub wymienionego z imienia i nazwiska. Po prostu czytanie Baczyńskiego nie jest w modzie, nie jest trendy czy jak tam to Oni , młodzi dziś mówią.
Jakoś dziwnie w Twoim poście powtarzają się tylko polityczne nazwiska z jednej strony. Jakoś niedawno posłanka z mojego miasta (pani K)chodziła po korytarzach sejmowych nawalona jak bombowiec, Prezydent RP nie potrafiący śpiewać hymnu jest dla mnie tak samo żenujący jak poprzedni w Charkowie. Nie wspomnę o tej czerwonej... . Łatwo jest .. i możemy tak długo wynajdywac wady zarówno jednej jak i drugiej strony tylko po co???.."Kuń jaki jest każden widzi". Zawsze na pewno na Twoje argumenty znajdzie się na forum niejeden który da kontrargument również ciężkiej jak Twój wagi.
A dlaczego Twoja córka musiała studiowac za granicą nie napisałeś bo nie za bardzo kumam dlaczego.... pozdrawiam
Ostatnio edytowano 16.03.2009 22:52 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz