.png)
.png)
zebik napisał(a):awlak powiedział, że on zawsze będzie "pomagał" swoim jeśli będzie potrzeba. Gość nie kuma, że to się nazywa oskubywanie skarbu państwa. Chłop ze wsi może trzeba mu ręcznie wytłumaczyć.
Janusz Bajcer napisał(a):zebik napisał(a):awlak powiedział, że on zawsze będzie "pomagał" swoim jeśli będzie potrzeba. Gość nie kuma, że to się nazywa oskubywanie skarbu państwa. Chłop ze wsi może trzeba mu ręcznie wytłumaczyć.
Tu możesz Panu Pawlakowi ręcznie napisać to co wyżej![]()
![]()
Ciekawe czy starczy Ci odwagi![]()
.png)
janniko napisał(a):W kraju paranoików powinien rządzić wariat.. pozytywny wariat...
.png)
zebik napisał(a):Oczywiście, że starczy już mu napisałem, że niech pomaga za swoje a nie "za moje".
Janusz Bajcer napisał(a):zebik napisał(a):Oczywiście, że starczy już mu napisałem, że niech pomaga za swoje a nie "za moje".
O "chłopie ze wsi" i o "ręcznym" tłumaczeniu, bo nie kuma też![]()
.png)
zebik napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):zebik napisał(a):Oczywiście, że starczy już mu napisałem, że niech pomaga za swoje a nie "za moje".
O pseudo "pomaganiu" za pieniądze podatników wszystkim swoim znajomym.
Janusz Bajcer napisał(a):zebik napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):zebik napisał(a):Oczywiście, że starczy już mu napisałem, że niech pomaga za swoje a nie "za moje".
O pseudo "pomaganiu" za pieniądze podatników wszystkim swoim znajomym.
Masz twarde dowody, czy tyko to co media podają![]()
Jeśli masz , to zatajasz dowody przestępstwa, w myśl prawa jesteś współwinny
Komisariat Policji w Gdowie jak zawiadomić o przestępstwie
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Dawno luksusowej nie piłem, ostatnio tylko małe piwo
PS Poczytałem ,zarzutu nie postawiono a zarzut to jeszcze nie wyrok.
Jeśli zostanie postawiony zarzut i wina dowiedziona, jak najbardziej jestem za ukaraniem każdej osoby, niezależnie z jakiej opcji politycznej pochodzi.
.png)
zebik napisał(a):...No to co mówisz to sobie już z KPK wyczytałem - chodzi o standardy życia politycznego, gdzie każdy kto pcha łapy po państwowe dla siebie powinien mieć je "obcięte".