ponieważ postanowiliśmy w tym roku wybrać się z przyjaciółmi do Cro, mnie przypadło znalezienie miejsca i apartamentów. Forum przeglądam od kilku dni, ale jest tu tyle info, że nie sposób ogarnąć
wyjazd planujemy pod koniec czerwca, więc postanowiłam, że chyba, tak jak radziecie, nie ma sensu wcześniej rezerwować, bo z apartamentami nie powinno być dużych problemów (jadą co prawda 3 rodziny, jedni bez dzieci, to może będą woleli być osobno
ale pozostała mi bardzo trudna kwestia: wybór miejsca. Piszecie, że im dalej, tym ładniej, ale my mamy taki problem, że jedziemy aż z Białegostoku, więc już sama Polska to kawał drogi a dzieci małe (4 i 3-latki). Oczywiście bez przystanku się nie obejdzie, ale ja mam dziecko z tych, co cały czas biegają, więc kilkanaście godzin w aucie może być dla nas nielada wyzwanie...
mam więc pytanie, czy wcześniej są jakieś fajne miejscowości dla rodzin z dziećmi (czysta plaża z kamyczkami, miejsce spokojne i urokliwe, oczywiście nie miasto, tylko coś mniejszego i raczej bardziej płaski teren, bo wiadomo, że dzieciaki szybko się zmęczą i trzeba będzie nosić pod góre
tak więc zwracam się z uprzejmą prośbą, może ktoś z Was mógłby mi pomóc? a może warto jednak się nastawić na dłuższą jazdę i jednak pojechać na Makarską Riwierę?
będę wdzięczna za wszystkie sugestie
pozdrawiam
Gosia

.png)
.png)
.png)
.png)