W końcu mu się udać
.png)
walp napisał(a):rzdrozny napisał(a):- mam 2 czy 3 oferty - słabiutkie, dalekie, wysokie (Blato, Igrane) - czy bookować to co jest i nie ryzykować poszukiwania tego, co nie jest możliwe do znalezienia?:)
Szukać jeszcze. Te 2-3 oferty to odpowiedź na ile zapytań? Ja w ubiegłym roku, zdesperowany szukaniem
kwatery nad Gardą, wysłałem kilkadziesiąt maili i w końcu znalazłem dobrą miejscówkę w rozsądnej cenie.
Szczerze mówiąc, to miałem szczęście, bo był początek lipca i już myślałem, że pierwszy raz pojadę w ciemno.
Nie udało się, znowu była rezerwacja.
.png)
rzdrozny napisał(a):Czyli trzeba jeszcze popracować, poszukać.
.png)
walp napisał(a):rzdrozny napisał(a):Czyli trzeba jeszcze popracować, poszukać.
https://www.cro.pl/noclegi-w-chorwacji-apartamenty-i-pokoje-t17804.html#p249017
https://www.cro.pl/namiar-na-tanie-apartamenty-t31514-630.html?hilit=namiary#p1590730
Powodzenia.
.png)
rzdrozny napisał(a):Mikromir - dziękuję. Zaatakowane. Widzę, że one wszystkie w Podaca. Rozumiem, że polecasz tę metropolię?:) Mnie ten klimacik pasuje - zastanawiam się jednak, czy dla dzieci to dobry wybór?
.png)
.png)
rzdrozny napisał(a):
Wysłałem duużo, ale może za mało:) Dziś dowiedziałem się też, że znajomi Cromaniacy, którzy zawsze jeździli im dark, od zeszłego roku rezerwują:) Czyli trzeba jeszcze popracować, poszukać. Zaatakuję też agencje. Podeślicjie jakiegoś świeżego linka do w miarę aktualnego wątku agencyjnego - Riwiera M. Dzięki za wcześniejsze info.
.png)
giba0909 napisał(a):Co sądzicieRiwiera Makarska początek września w ciemno
Mogą być problemy z kwaterkami
.png)
te kiero napisał(a):giba0909 napisał(a):Co sądzicieRiwiera Makarska początek września w ciemno
problem możesz mieć..., ale raczej z wybraniem i zdecydowaniem się, w tamtym roku początek września sporo wolnego, oczywiście zależy jakie wymagania

.png)
monia1907 napisał(a):giba0909 napisał(a):Co sądzicieRiwiera Makarska początek września w ciemno
Myślę, że problemu nie będzie, to już po sezonie
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje