Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.06.2015 17:23

No, trzeba wysyłać maile do skutku, w sezonie na Krk jest za dużo ludzi, żeby na luzie jechać w ciemno 8)
W końcu mu się udać :D
rzdrozny
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rzdrozny » 01.06.2015 22:16

walp napisał(a):
rzdrozny napisał(a):- mam 2 czy 3 oferty - słabiutkie, dalekie, wysokie (Blato, Igrane) - czy bookować to co jest i nie ryzykować poszukiwania tego, co nie jest możliwe do znalezienia?:)

Szukać jeszcze. Te 2-3 oferty to odpowiedź na ile zapytań? Ja w ubiegłym roku, zdesperowany szukaniem
kwatery nad Gardą, wysłałem kilkadziesiąt maili i w końcu znalazłem dobrą miejscówkę w rozsądnej cenie.

Szczerze mówiąc, to miałem szczęście, bo był początek lipca i już myślałem, że pierwszy raz pojadę w ciemno.
Nie udało się, znowu była rezerwacja. :)

Wysłałem duużo, ale może za mało:) Dziś dowiedziałem się też, że znajomi Cromaniacy, którzy zawsze jeździli im dark, od zeszłego roku rezerwują:) Czyli trzeba jeszcze popracować, poszukać. Zaatakuję też agencje. Podeślicjie jakiegoś świeżego linka do w miarę aktualnego wątku agencyjnego - Riwiera M. Dzięki za wcześniejsze info.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 01.06.2015 22:25

rzdrozny
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rzdrozny » 02.06.2015 09:05

Walp - dziękuję. Atakuję.
Mikromir - dziękuję. Zaatakowane. Widzę, że one wszystkie w Podaca. Rozumiem, że polecasz tę metropolię?:) Mnie ten klimacik pasuje - zastanawiam się jednak, czy dla dzieci to dobry wybór?
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 02.06.2015 09:40

rzdrozny napisał(a):Mikromir - dziękuję. Zaatakowane. Widzę, że one wszystkie w Podaca. Rozumiem, że polecasz tę metropolię?:) Mnie ten klimacik pasuje - zastanawiam się jednak, czy dla dzieci to dobry wybór?

Czy polecam? To za dużo powiedziane. Cała Makarska Riwiera to nie moje klimaty i ja tam nie wracam. Ale Ty się tam wybierasz, więc przesłałam co miałam. O miejscowości było sporo na forum - poszukaj. Tam jest stosunkowo tanio jak na tę część wybrzeża i to jest główny plus.
Czy dla dzieci dobry wybór? Zależy czego one oczekują. Moje chciały morza, to je miały, więc były zadowolone. Nawet czterolatka. I tyle.
Jak chcecie więcej atrakcji, podjedź do Gradaca.
tnt
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tnt » 02.06.2015 10:05

Witam
Czy w przypadku przyjazdu w ciemno w godzinach popołudniowo-wieczornych (bliżej wieczornych) jest szansa znalezienia bezproblemowo kwater?
Dodam, że chcemy się wybrać w ten długi czerwcowy weekend (3.06-7.06) do Rovinj (apartament dwuosobowy).
Z góry dziękuje za wszelkie informacje.
Edikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edikol » 02.06.2015 10:38

Raczej nie powinno być problemu.
monia1907
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia1907 » 02.06.2015 19:31

rzdrozny napisał(a):
Wysłałem duużo, ale może za mało:) Dziś dowiedziałem się też, że znajomi Cromaniacy, którzy zawsze jeździli im dark, od zeszłego roku rezerwują:) Czyli trzeba jeszcze popracować, poszukać. Zaatakuję też agencje. Podeślicjie jakiegoś świeżego linka do w miarę aktualnego wątku agencyjnego - Riwiera M. Dzięki za wcześniejsze info.

Jeśli chodzi o rejony Makarskiej to polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
i Baska zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Zz obydwu stron wysłałam około 80 maili, praktycznie 3/4 właścicieli odpowiedziało, ceny różne, przeważnie 80-90E za dobę 4 os - 2 dorosłych i 2 dzieci, termin w pierwszej połowie sierpnia

Także powodzenia ;)
giba0909
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) giba0909 » 03.06.2015 14:07

Co sądzicie :?: Riwiera Makarska początek września w ciemno :?: Mogą być problemy z kwaterkami :?:
monia1907
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia1907 » 03.06.2015 19:12

giba0909 napisał(a):Co sądzicie :?: Riwiera Makarska początek września w ciemno :?: Mogą być problemy z kwaterkami :?:

Myślę, że problemu nie będzie, to już po sezonie ;)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 03.06.2015 19:41

giba0909 napisał(a):Co sądzicie :?: Riwiera Makarska początek września w ciemno :?: Mogą być problemy z kwaterkami :?:

problem możesz mieć..., ale raczej z wybraniem i zdecydowaniem się, w tamtym roku początek września sporo wolnego, oczywiście zależy jakie wymagania
giba0909
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) giba0909 » 04.06.2015 08:27

te kiero napisał(a):

problem możesz mieć..., ale raczej z wybraniem i zdecydowaniem się, w tamtym roku początek września sporo wolnego, oczywiście zależy jakie wymagania

Wymagań nie mam wyśrubowanych,- :P blisko morza, łazienka, kuchenka, spanko no i może klima i WiFi :papa:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 04.06.2015 08:33

bardzo blisko morza np w BV i Breli za dużo wolnych nie widziałem - nieliczne, nieco dalej - druga linia - już tak
giba0909
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) giba0909 » 04.06.2015 08:40

te kiero napisał(a):bardzo blisko morza np w BV i Breli za dużo wolnych nie widziałem - nieliczne, nieco dalej - druga linia - już tak

Może być druga linia- to też blisko, byle przez Jadrankę nie przechodzić :P
Edikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edikol » 04.06.2015 11:24

monia1907 napisał(a):

Myślę, że problemu nie będzie, to już po sezonie ;)

W zeszłym roku początek września w Tucepi w pierwszej linii brzegowej kwatery owszem były ale kasa jak w sezonie i też nie za dużo ich było, wyżej owszem tak ale jordankę trzeba przechodzić, i pogoda jeszcze do bani, leżąc na plaży czekaliśmy na deszcz co było normą, parasol przeciw słoneczny służył nam jako parasol przeciwdeszczowy. :( :(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 264
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone