Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyjazd w ciemno, bez rezerwacji...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zielas
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zielas » 06.08.2010 16:53

Trochę już poczytałem na naszym forum, ale nie mogę jednoznacznie wykształtować sobie opinii na ten temat:
Czy jadąc w połowie sierpnia w okolice Makarskiej znajdę bez problemów apartament dla 3-4 osób?
W zasadzie ofert jest sporo, ale wszyscy Chorwaci z którymi się skontaktowałem nie mają miejsc, więc mam małe obawy.

Zawsze jeździłem do zarezerwowanego apart., a tym razem wybieram się w ciemno... już jutro :)

Napiszcie mi z Waszego doświadczenia jak to jest?
Z góry Wam dziękuję.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.08.2010 17:01

Jeżeli nie w Makarskiej, to obok, a czy bez problemu?

Na to ma wpływ zbyt wiele czynników.

Osobiście zacząłbym szukać w Breli, może w Basce,
a w Makarskiej to w ostateczności ...
zielas
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zielas » 06.08.2010 17:55

Generalnie chciałbym zatrzymać się konkretnie w Zivogosce Blato - byłem tam już i jestem pod wrażeniem tej miejscowości...

Czy się uda? - sam już nie wiem... :/
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 06.08.2010 18:59

Jeśli Makarska jako sama miejscowość bez obaw na pewno coś znajdziesz. Bywałem w Chorwacji w różnych terminach i jeśli nie przejeżdżałem to tak jak w tym roku po sąsiedzku w Breli i zawsze na przedmieściach stoją łapacze z kartkami. Więc Makarska jak najbardziej. Mniejsze szanse w tych mniejszych miejscowościach. Ja jednak wychodzę z założenia że nigdy nie jest tak że się czegoś nie znajdzie. Jak nie w jednym i nie w następnym i nawet nie w trzecim to może już ktoś z pierwszego domu pomoże coś znaleźć itd. Max 3 gdz szukania w szczycie.
Jednak mam dla Ciebie alternatywę tu masz stronkę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link agencja znajduje się w tejże miejscowości i na miejscu jestem przekonany że uprzejma Pani coś dla was znajdzie.
Miejscowość jest mała tak więc praktycznie ze wszystkich domów niema daleko do plaży. Do Makarskiej jakieś 25 km po drodze Brela, Baska Voda więc do boju bez obaw.
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 06.08.2010 19:17

znajdziesz na 100% w ciemno...
zielas
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zielas » 06.08.2010 19:33

dziękuję Wam za info...

Liczę na łut szczęścia :)
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 06.08.2010 20:22

Haweł napisał(a):znajdziesz na 100% w ciemno...

Jeżeli nie interesuje Cię: odległość od morza, odległość od centrum, standard apartamentu (tj. łazienka, miejsce parkingowe, widok) jedź w ciemno. W drugiej połowie lipca widziałem w okolicach Omiś - Makarska wiele osób przy Jadrance proponujących apartamenty i pokoje (nie tylko w terminach zmian turnusów).
Z doświadczenia znajomych mogę niestety powiedzieć, że większość to oferty (delikatnie mówiąc) nieatrakcyjne 8O :cry:

Rzeczywistość sprawdzisz oczywiście sam :wink:
Powodzenia :!: :!:
AishaKM
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AishaKM » 06.08.2010 22:40

zielas napisał(a):dziękuję Wam za info...

Liczę na łut szczęścia :)

Na pewno dopisze Ci szczęście :) My też jeździmy w ciemno i również w okolice Makarskiej, nie było problemu ze znalezieniem apartamentu,trzeba troszkę pochodzić i dopasować coś do swoich potrzeb,ale zawsze się coś znajdzie.
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 07.08.2010 10:06

na spokojnie zobacz tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 08.08.2010 07:25

W Makarskiej jeszcze wczoraj wyłapywali przy drodze- z wolnymi kwaterami jest mnóstwo. Tak samo w Baska Voda. Podobnie jest w większych miejscowościach na Riwierze Omis np. w Stanici.
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 08.08.2010 09:25

A Peljesac ? Byl ktos w sezonie i szukal kwatery ?
Jade za tydzien, na makarskiej to bez problemu sie znajdzie byle byc w miare wczesnie ok 10-11 :)przed poludniem i najlepiej w poniedzialek.
Ja tym razem na Peljesac, pierwszy raz i nie wiem jak tam jest, z apartmani, bo wiem ze duzo mniej jest kwater na kozysc campingow.
Trpanij planuje zawitac.
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 08.08.2010 12:57

Monte Christo napisał(a):A Peljesac ? Byl ktos w sezonie i szukal kwatery ?
Jade za tydzien, na makarskiej to bez problemu sie znajdzie byle byc w miare wczesnie ok 10-11 :)przed poludniem i najlepiej w poniedzialek.
Ja tym razem na Peljesac, pierwszy raz i nie wiem jak tam jest, z apartmani, bo wiem ze duzo mniej jest kwater na kozysc campingow.
Trpanij planuje zawitac.

W Orebicu między 1-6.08 nie widziałam nikogo kto stałby przy drodze i oferował kwatery, zawsze jednak mozna skorzystać z zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - bardzo solidna firma
HRx4
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) HRx4 » 08.08.2010 17:43

Jestem teraz w Brist przed Gradac. Przyjechałem w czwartek 5.08. Zacząłem szukać kwatery od wjazdu na riviere makarsa i nie było łatwo. Były apartmani ale za 100euro dla 4 a mnie takie nie interesuja :P Bardzo dużo turystów, długo się naszukałem no ale wkońcu sie udało. Zawsze jechałem w ciemno w tym roku wyjątkowo trudno było. No ale da się :) Siedze sobie teraz na tarasie i oglądam jadran :D pozdrawiam
ajax30
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajax30 » 08.08.2010 23:04

Witam ,znajomy wrócił tydzień temu z Makarskiej , pojechali większą grupą 7 osobową w ciemno , znaleźli apartament 3 pokojowy po 15E za osobę , trochę szukali ale nie było tak źle
powodzenia

Ja wybieram się za dwa tygodnie do Primosten , mam nadzieję , że też coś znajdę :wink:
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 09.08.2010 09:18

ja do Trpanj, mam nadzieje ze ktos tam cos ma dla Nas ;)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone