Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd 19.08.2007

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bernardo
Globtroter
Wyjazd 19.08.2007

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bernardo » 18.08.2007 13:42

Wi6tam
Czy wyjeżdza ktos jutro tzn 19.08 do CRO razem byłoby rażniej.
Pozdrawiam.
Quattro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Quattro » 18.08.2007 14:31

Witam poczekaj na mnie ja jadę 20 :0 popołudniu z Bielska-Białej :)

P.S z tego co czytałem lubią być korki w niedziele na granicach ale nigdy nie wiadomo .
Bernardo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bernardo » 18.08.2007 18:42

niestety nie mogę czekać bo apartament mam zarezerwowany od
chamniak
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) chamniak » 19.08.2007 14:07

Hej Qattro.
Widze ze jestes z Bielska, a ja szukam namiaru na jakis parking strzezony w tymze mieście.
Znajomi jada z Konina my z Kraka i w Bielsku przepakowywujemy sie do jednego autka i dalej na Chorwacje. Druga sprawa jak jest faktycznie z droga na Zwardoń, czy są duże trudności o których czytam na forum?? czy lepiej jechac moze na Cieszyn i dalej Brno- Mikulov-.....
Ja wstepnie planuje na Zwardon - Cadca - Bratysława - ......
Czy z doświadczenia mozżesz polecic któryś wariant????
Czytając to forum całkowicie jestem skołowany :). Wyjazd 21 sierpnia godzina ok 20.
Pozdrawiam i z góry dzięki
BeataK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BeataK » 19.08.2007 15:52

Bernardo milego wypoczynku!!!!Szerokiej i bezpiecznej drogi!!
Quattro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Quattro » 19.08.2007 16:23

A więc tak Chemniak parking to proszę wszyscy ci powiedzą gdzie jest klimczok taki spory dom handlowy na jego dachu znajduję sie parking płatny strzeżony pod dachem :) ceny przystępne :

Droga na Zwardoń jak ktoś nie wie to jest cacy do Milówki prawie autobama :) na 1 rondzie w Żywcu skręcasz w prawo i szerokiej :)
a na Słowacji to wiadomo prawie jak w Żywcu :D prawie heheh

Jak dasz rade to przyspiesz wyjazd ja śmigam w poniedziałek około 17- 19

Trasę jaką podałem
https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17200
jest polecona mi przez kumpla który tamtędy śmiga tirem więc przez zawodowca wrócił już i do biogradu na moriu jechał 11 godzin i nie darł jak głupi bo miał dziecko w samochodziku .

jak co to proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone