Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjatkowe miejsce

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Miru
Globtroter
Wyjatkowe miejsce

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 18.11.2010 21:27

Witam wszystkich.
Od dluzszego czasu przegladam forum(rowniez przed rejestracja) az wkoncu musze was poprosc o pomoc.To bedzie nasz pierwszy wyjazd do Hr i niechce go spitolic :? Ma to byc wyjatkowy urlop.
Wiem ze ofert jest naprawde mnostwo,tylko jak sie szuka czegos naprawde wyjatkowego to zaczyna mi sie wszystko mieszac :cry: Napisze glaczego szukam czegos wyjatkowego bo chcialbym abyscie mnie zrozumieli a nie zganiali ze zaraz na wstepie zakladam nowy temat.
Mamy z zona 14 letniego syna i na koniec roku zostane ojcem po raz drugi(termin na 24.12).Jestesmy sczesliwi i niemozemy sie juz doczekac.Swiat Zona nienajlepiej znosi ciaze,bo niestetety do najmlodszych juz sie nie zaliczamy.
Chcialbym jej za te niedogodnosci wynagrodzic pieknym urlopem i nie tylko za to.
Wnet bedziemy z zona switowac kolejny rok od kiedy jestesmy razem,i pewnie sie zdziwicie kiedy napisze wam ze to juz 30 lat.Ci co dotat doczytali pewnie mysla ze cos tu jest nie ten tego :D :idea: dodam ze mamy prawie po 38 lat
Jestesmy z zona od podstawowki,od pierwszej klasy,oczywiscie poczatki byly inne ale tak to sie zaczelo........
Teraz wiecie dlaczego szukam czegos wyjatkowego.Wiem czego pragnie slonce moje ciszy,ciszy i spokoju,spokojnej wiochy gdzie mozna odpoczac,bez tlumow na plazy, Pospacerowac z wozkiem,apartament jak najblizej plazy a moze z prywatnym wyjsciem na plaze?.
I jeszcze jedno,jesli to mozliwe chcialbym uniknac towarzystwa Niemcow.
Dziekuje wszystkim za zrozumienie w czytaniu mojej litani i licze na wasza pomoc,soki za byki.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 18.11.2010 21:59 przez Miru, łącznie edytowano 1 raz
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 18.11.2010 21:42

Muszę się tym razem dłużej zastanowić , żeby nie spitolić :wink:
Co z tymi Niemcami zrobić :?
slawekewa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekewa » 18.11.2010 21:43

rOZMUMIEM I GRATULUJĘ
Apartament blisko wody raczej nie pozwoli na spacerowanie z wózkiem zwłaszcza jeśli ma być spokój.
Polecam wieś typu Slatine.
Można pochodzić z wózkiem,a na plażę Kava zabrać malucha do auta i ok.2,5km pustkowie.Im wcześniej rano tym lepiej.Możesz stanąć autem przy plaży która najbardziej tobie odpowiada , są one jeszcze puste a jak się zapełniają to człowiek od człowieka minimum 50m.
Po za tym do Trogiru 6km.(gdyby malucha trafiły jakieś boleści, bo to jednak jest zmiana klimatu.A tam lekarna i wszystko pod reką.Nawet pukać w niemalowane do Splitu blisko(szpital).
Analizuje wszystkie zagrożenia i stąd moje rady.Pozdrawiam
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 18.11.2010 21:58

slawekewa to jednak jest dosc spory kawelek do morza,znam to z autopsji.Jak do tej pory wszystkie urlopy jakie byly to wyjsie z hotelu musialo byc bezposrednio na plaze,bo tak wygodniej :?
Zreszta wiesz jakie sa dzieci :wink:

mkm
poprostu unikac jch jak ognia :D :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 18.11.2010 22:16

Miru , ale wojna dawno się już skończyła :D
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 18.11.2010 22:45

mkm napisał(a):Miru , ale wojna dawno się już skończyła :D

Jestem nie z tad moze dlatego niwiedzialem hahahaha :wink:
A tak powaznie poprostu niepasuje mi ich poczucie humoru,wole rodakow 8O :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.11.2010 22:51

myślę,że tu by się małżonce spodobało.... :D

Jeśli chodzi o Rażanj to Niemca nie spotkałem...........ani jednego! :mrgreen:
Ku mojej ( a i pewnie jego uciesze :wink: )
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 19.11.2010 09:43

Miru napisał(a):Teraz wiecie dlaczego szukam czegos wyjatkowego.Wiem czego pragnie slonce moje ciszy,ciszy i spokoju,spokojnej wiochy gdzie mozna odpoczac,bez tlumow na plazy, Pospacerowac z wozkiem,apartament jak najblizej plazy a Pozdrawiam

To znajdziesz w Promajnie - z tak małym dzidzusiem polecam wrzesień.

(niemców raz słyszałem - ale zacząłem głośno mówić do żony po rosyjsku i tyle (zaraz się zebrali) :wink: )

pozdrav.
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 19.11.2010 10:11

Miru napisał(a):Witam wszystkich.
Od dluzszego czasu przegladam forum(rowniez przed rejestracja) az wkoncu musze was poprosc o pomoc.To bedzie nasz pierwszy wyjazd do Hr i niechce go spitolic :? Ma to byc wyjatkowy urlop.
Wiem ze ofert jest naprawde mnostwo,tylko jak sie szuka czegos naprawde wyjatkowego to zaczyna mi sie wszystko mieszac :cry: Napisze glaczego szukam czegos wyjatkowego bo chcialbym abyscie mnie zrozumieli a nie zganiali ze zaraz na wstepie zakladam nowy temat.
Mamy z zona 14 letniego syna i na koniec roku zostane ojcem po raz drugi(termin na 24.12).Jestesmy sczesliwi i niemozemy sie juz doczekac.Swiat Zona nienajlepiej znosi ciaze,bo niestetety do najmlodszych juz sie nie zaliczamy.
Chcialbym jej za te niedogodnosci wynagrodzic pieknym urlopem i nie tylko za to.
Wnet bedziemy z zona switowac kolejny rok od kiedy jestesmy razem,i pewnie sie zdziwicie kiedy napisze wam ze to juz 30 lat.Ci co dotat doczytali pewnie mysla ze cos tu jest nie ten tego :D :idea: dodam ze mamy prawie po 38 lat
Jestesmy z zona od podstawowki,od pierwszej klasy,oczywiscie poczatki byly inne ale tak to sie zaczelo........
Teraz wiecie dlaczego szukam czegos wyjatkowego.Wiem czego pragnie slonce moje ciszy,ciszy i spokoju,spokojnej wiochy gdzie mozna odpoczac,bez tlumow na plazy, Pospacerowac z wozkiem,apartament jak najblizej plazy a moze z prywatnym wyjsciem na plaze?.
I jeszcze jedno,jesli to mozliwe chcialbym uniknac towarzystwa Niemcow.
Dziekuje wszystkim za zrozumienie w czytaniu mojej litani i licze na wasza pomoc,soki za byki.
Pozdrawiam

Za 20 min. mam wizytę u stomatologa. Jak przeżyję, pokażę Ci takie miejsce :)

Do zobaczenia :D
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 19.11.2010 13:34

Jestem.
Wydaje mi się, że takim miejscem którego szukasz, może być kawałek między Igrane i Zivogosce. Jest tam kilka domów prawie przy samej wodzie, wielkich tłumów nie ma, bo Ci co mieszkają w Igrane chodzą na swoją plażę, a Ci co Zivogosce na swoją ;)
Ten kawałek plaży wygląda tak

Obrazek

na końcu widać taki kawałek domu zupełnie przy plaży, tam znajdziesz duże drzewo... taki naturalny parasol :)

Obrazek

na ostatniej fotce widać właśnie to miejsce z perspektywy Igrane. Jak widzisz kawałek dalej zaczynają się "skałki"... to tak na wszelki wypadek, jakbyście potrzebowali "spokoju" ;)

Obrazek

Ważne, tak mi sie przynajmniej wydaje, jest to że przy tej plaży jest prysznic ze słodką wodą. Do Igrane spacerkiem z wózkiem :) jakieś 15 min. do Zivogosce jakieś 5 min.
Mieszkaliśmy w pierwszym domu od lewej strony (foto 3)
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 19.11.2010 17:24

Wiedzialem ze miejsca ktore pokazecie beda piekne 8O :D
Niestety wrzesien odpada bo przeciez mam starszego syna ktory musi smigac do szkoly.Wylecialo wczesniej z glowy :? ze odpowiedni bedzie sierpien.
Jesli mozecie to do podanych przez was miejsc podajcie rowniez namiary na sprawdzone kwatery(jesli takowe macie) I jeszcze jedna prosba juz niezwiazana z urlopem a z pisaniem postow.Jak skopiowac pare cytatow z roznych postow i umiescic je w nowo pisanym poscie :oops:

Pozdrawiam.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 19.11.2010 20:04

mkm napisał(a):Muszę się tym razem dłużej zastanowić , żeby nie spitolić :wink:
Co z tymi Niemcami zrobić :?

Miru, mkm na pewno Ci w tej kwestii pomoże... :papa: :D :papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.11.2010 20:20

Majeczko , kako lipo te je vidit ... jos lipse pozdravit :D
:papa:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 19.11.2010 20:49

mkm napisał(a):Majeczko , kako lipo te je vidit ... jos lipse pozdravit :D
:papa:

Thank you :papa: Pomożesz? :papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.11.2010 20:55

Miru, w sumie nie ma co się zastanawiać :wink:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ... po cichu myślałem o Breli, ale z Bristu do Gradaca też jest piękna promenada :D
Pozdrav.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone