Od dluzszego czasu przegladam forum(rowniez przed rejestracja) az wkoncu musze was poprosc o pomoc.To bedzie nasz pierwszy wyjazd do Hr i niechce go spitolic
Wiem ze ofert jest naprawde mnostwo,tylko jak sie szuka czegos naprawde wyjatkowego to zaczyna mi sie wszystko mieszac
Mamy z zona 14 letniego syna i na koniec roku zostane ojcem po raz drugi(termin na 24.12).Jestesmy sczesliwi i niemozemy sie juz doczekac.Swiat Zona nienajlepiej znosi ciaze,bo niestetety do najmlodszych juz sie nie zaliczamy.
Chcialbym jej za te niedogodnosci wynagrodzic pieknym urlopem i nie tylko za to.
Wnet bedziemy z zona switowac kolejny rok od kiedy jestesmy razem,i pewnie sie zdziwicie kiedy napisze wam ze to juz 30 lat.Ci co dotat doczytali pewnie mysla ze cos tu jest nie ten tego
Jestesmy z zona od podstawowki,od pierwszej klasy,oczywiscie poczatki byly inne ale tak to sie zaczelo........
Teraz wiecie dlaczego szukam czegos wyjatkowego.Wiem czego pragnie slonce moje ciszy,ciszy i spokoju,spokojnej wiochy gdzie mozna odpoczac,bez tlumow na plazy, Pospacerowac z wozkiem,apartament jak najblizej plazy a moze z prywatnym wyjsciem na plaze?.
I jeszcze jedno,jesli to mozliwe chcialbym uniknac towarzystwa Niemcow.
Dziekuje wszystkim za zrozumienie w czytaniu mojej litani i licze na wasza pomoc,soki za byki.
Pozdrawiam

.png)
.png)
.png)

.png)