majeczka napisał(a):mkm napisał(a):Majeczko , kako lipo te je vidit ... jos lipse pozdravit![]()
Thank youPomożesz?
No przecież wiesz ...
Na chwilę uciekam do Czarnogóry , tam też szukają pomocy
.png)
mkm napisał(a):Miru, w sumie nie ma co się zastanawiać![]()
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ... po cichu myślałem o Breli, ale z Bristu do Gradaca też jest piękna promenada![]()
Pozdrav.
.png)
mkm napisał(a):Miru, w sumie nie ma co się zastanawiać![]()
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ... po cichu myślałem o Breli, ale z Bristu do Gradaca też jest piękna promenada![]()
Pozdrav.
.png)
Miru napisał(a):mkm napisał(a):Miru, w sumie nie ma co się zastanawiać![]()
Pozdrav.
mkm dzieki za namiarNie chce marudzic bo zrobicie zemnie forumowego trola
![]()
ale link ktory podales to chyba nie to
.Jednak to pensjionat az z 10 pokojami
wiec sporo ludzi.Czytajac forum widac ze wiekszasc szuka czegos tanszego,a tu jednak mozna wykupic papu.Nie sadze abym tam spotkal rodakow a niemiaszkow to napewno.Przeciez oni kochaja takie miejsca,gdzie podaja do stolu,bo sami w sobie sa leniwi
a wieczorem przy browarze oprocz ich bekania nic nie slychac
![]()
Uwiez mi na slowo,znam ten narod i wiem jak potrafia sie zachowywac![]()
Dodatkowo powiem ci ze pensionat reklamuje sie rowniez i na Niemieckich stronach.Mam nadzieje ze ani ciebie ani nikogo innego nie urazilem,bo nigdy niewiadomo z kim sie pisze.
Pozdrawiam i czekam na dalsza pomoc
.png)
FUX napisał(a):mkm napisał(a):Miru, w sumie nie ma co się zastanawiać![]()
Pozdrav.
Dlaczego on tak dziwnie podaje ilość miejsc?
Czy ja źle coś czytam i wszystko (prawie) jest dla 2 osób?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje