Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjatkowe miejsce

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 21.11.2010 16:07

Miru napisał(a):... do najmlodszych juz sie nie zaliczamy... mamy prawie po 38 lat

Hm... czyli typowi obywatele państwa post-kolonialnego..
Chłopie w normalnym świecie jest to wiek jak najbardziej rozwojowy i właściwie dopiero co wczesna młodość się skończyła.. !
:P
Miru napisał(a): I jeszcze jedno,jesli to mozliwe chcialbym uniknac towarzystwa Niemcow...

O! 8O
Z tym to nie powinno być aż takich problemów...
Trudniej byłoby ci pomóc, gdybyś szukał miejsca bez Rusków...

Ale pozwolę sobie jeszcze uściślić.
Czy Austriacy mogą być?
Bo znam fajne miejsce, ale dużo tam przyjeżdża pierdzących przy posiłkach Austriaków... choć jest to ich jedna z nielicznych turystycznych wad... bo poza pierdzeniem, to są niewścibscy i spokojni... choć ich dupami to można ryby w morzu głuszyć..
no cóż.. taka drobna narodowa przywara..

Poczytaj sobie na temat Żuliany na Peljesac.
Fajna spokojna miejscowość, choć nie wiem jak by było z domkiem z własną plażą..

:wink:
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 21.11.2010 18:36

Ale pozwolę sobie jeszcze uściślić.
Czy Austriacy mogą być?
Bo znam fajne miejsce, ale dużo tam przyjeżdża pierdzących przy posiłkach Austriaków... choć jest to ich jedna z nielicznych turystycznych wad... bo poza pierdzeniem, to są niewścibscy i spokojni... choć ich dupami to można ryby w morzu głuszyć..
no cóż.. taka drobna narodowa przywara..

Czyli niczym sie nieroznia od niemiaszkow :?

Poczytaj sobie na temat Żuliany na Peljesac.
Fajna spokojna miejscowość, choć nie wiem jak by było z domkiem z własną plażą..

Po wbiciu do szukajki wyskoczylo dosc duzo tematow,wiec ide poczytac...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 21.11.2010 19:52

Miru , niemiaszki i austriaszki to odwieczni przyjaciele i sprzymierzeńcy Chorwatów ... nie chciałem , ale musisz być przygotowany na wszystko :wink:
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 21.11.2010 20:29

mkm napisał(a):Miru , niemiaszki i austriaszki to odwieczni przyjaciele i sprzymierzeńcy Chorwatów ... nie chciałem , ale musisz być przygotowany na wszystko :wink:

mkm zdaje sobie z tego sprawe ale przeciez mozna ich unknac.Nie chcialem tego pisac ale mam juz dosyc kolejnego urlopu w ich towarzystwie... :?
Niestety jesli znow przyjdzie mi spedzic wspolny urlop z niemiaszkami,to po urlopie wezme kolejny 8O :D :wink:

Pozdrawiam
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 21.11.2010 20:42

Miru napisał(a):
mkm napisał(a):Miru , niemiaszki i austriaszki to odwieczni przyjaciele i sprzymierzeńcy Chorwatów ... nie chciałem , ale musisz być przygotowany na wszystko :wink:

mkm zdaje sobie z tego sprawe ale przeciez mozna ich unknac.Nie chcialem tego pisac ale mam juz dosyc kolejnego urlopu w ich towarzystwie... :?
Niestety jesli znow przyjdzie mi spedzic wspolny urlop z niemiaszkami,to po urlopie wezme kolejny 8O :D :wink:

Pozdrawiam

Jednak potencjalne niebezpieczeństwo ciągle wisi nad Twoim urlopem :wink: Na pocieszenie powiem Ci do ucha , że mam podobną fobię , z tym że do Albańców ... Na całe szczęście ,do Chorwacji jeszcze nie dotarli :D
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 21.11.2010 21:21

hahahaha czyli jednak nie jestem dziwakiem...??? :wink:
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 21.11.2010 22:36

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

to jest adres o który prosiłeś, fotki podeślę Ci jutro w ciągu dnia.

Pozdrówka :papa:
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 22.11.2010 20:21

fota dzieki wielkie i czekam na fotki .... :)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 26.11.2010 21:16

mkm napisał(a):... potencjalne niebezpieczeństwo ciągle wisi nad Twoim urlopem

Miru, mam nadzieję, że już nie? Prawdopodobnie dopiąłeś swego, nie odezwałeś się na emaila :papa:
Miru
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miru » 26.11.2010 22:18

Witaj majeczko.Niestety nic nie dopiolem :? Ale w emeilu ci co nieco wyjasnilem...
Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 27.11.2010 07:32

Miru napisał(a):Witaj majeczko.Niestety nic nie dopiolem :? Ale w emeilu ci co nieco wyjasnilem...
Pozdrawiam

:D :D :D

Z pracy pisemnej na maturze otrzymałem 5.

:P :P :P

Gratuluję koleżance Majeczce takich kolegów :D :P :D
ADAMOS II
Cromaniak
igrane

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADAMOS II » 02.12.2010 15:40

fota napisał(a):Jestem. A może dałby tak namiary na ten domek?
Wydaje mi się, że takim miejscem którego szukasz, może być kawałek między Igrane i Zivogosce. Jest tam kilka domów prawie przy samej wodzie, wielkich tłumów nie ma, bo Ci co mieszkają w Igrane chodzą na swoją plażę, a Ci co Zivogosce na swoją ;)
Ten kawałek plaży wygląda tak

Obrazek

na końcu widać taki kawałek domu zupełnie przy plaży, tam znajdziesz duże drzewo... taki naturalny parasol :)

Obrazek

na ostatniej fotce widać właśnie to miejsce z perspektywy Igrane. Jak widzisz kawałek dalej zaczynają się "skałki"... to tak na wszelki wypadek, jakbyście potrzebowali "spokoju" ;)

Obrazek

Ważne, tak mi sie przynajmniej wydaje, jest to że przy tej plaży jest prysznic ze słodką wodą. Do Igrane spacerkiem z wózkiem :) jakieś 15 min. do Zivogosce jakieś 5 min.
Mieszkaliśmy w pierwszym domu od lewej strony (foto 3)
andrzej.k
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej.k » 03.01.2011 16:01

fota napisał(a):Wydaje mi się, że takim miejscem którego szukasz, może być kawałek między Igrane i Zivogosce. Jest tam kilka domów prawie przy samej wodzie, wielkich tłumów nie ma, bo Ci co mieszkają w Igrane chodzą na swoją plażę, a Ci co Zivogosce na swoją ;)

bylem tam w odwiedziny u mojego brata( my mielismy apartament w arbanija na ciovo. spokoj i cisza tam byla)
ale Zivogosce wywarlo taz na mnie wrazenie i dlatego szukam tez cos tam w poblizu. ale szukaj tylko cos na dole bo tam troche stromo jest
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjatkowe miejsce - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone