Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wycieczka piechotą

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kusha
Turysta
Wycieczka piechotą

Nieprzeczytany postnapisał(a) kusha » 11.05.2009 09:59

W tym roku będę z rodzinką w miejscowości Baska Voda. Chiałbym jeden dzień poświęcić na samotną, pieszą wycieczkę. Najlepiej bez dojazdów, wprost z Baski. Przejeżdżałem tędy dawniej i pamiętam, że leży ona u podnóża okazałych gór. Czy może ktoś podpowiedzieć ciekawy szlak?
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 11.05.2009 15:24

Cześć
Co prawda nie chodziłem po górach w tym rejonie, wjechałem autem jak większość :wink: ale może TA STRONA przyda Ci się w zaplanowaniu wycieczki. Jest tam też TAKA MAPKA, sądzę, że dość przydatna :D
Pozdrawiam i powodzenia
kusha
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kusha » 12.05.2009 09:00

dziękuję, konkretne linki :D
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 12.05.2009 09:15

Może i hr oficjalna strona się przyda..
Park prirode Biokovo
Pozdrawiam
kusha
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kusha » 14.05.2009 07:34

dziękuję,

zatem, dwie trasy mam do wyboru:
1. Baska Voda -> Topici -> Bast -> Miletnjak(1619)
2. Baska Voda -> Topici -> Bast -> Motika pass -> Korenik(1556)

jeśli ktoś ma jakiekolwiek wspomnienia z tych szlaków to proszę o komentarz

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone