Pozdr .
ML
.png)
.png)
Prot napisał(a):woka napisał(a):Zabierzcie ze sobą do jedzenia zawekowane mięso,kaszę,makaron,napoje.
I co jeszcze zabrać, może całą krowę, kwintal żyta i pół wozu kartofli ?? / tak jak mój sąsiad, jak wyjeżdza na wczasy to pół osiedla sie śmieje/
Na którym siedzeniu jedzie ta krowa?Masz szyberdach i wystaje jej glowa?
Ale jak ty jedziesz z nią te 210 km/h i z tym kwintalem?
.png)
.png)
.png)
brodka napisał(a):I ja zabieram co nieco. I nie zamierzam sie tego wstydzić ani innych wyśmiewać. Jadę odpocząć a kasy mam tyle ile mam. A sandałów nie nosze hehhehe
.png)
.png)
woka napisał(a):Zabierzcie ze sobą do jedzenia zawekowane mięso,kaszę,makaron,napoje.
I co jeszcze zabrać, może całą krowę, kwintal żyta i pół wozu kartofli ?? / tak jak mój sąsiad, jak wyjeżdza na wczasy to pół osiedla sie śmieje/
.png)
.png)
jacek-s napisał(a):woka napisał(a):Zabierzcie ze sobą do jedzenia zawekowane mięso,kaszę,makaron,napoje.
Woka czy Ty tez nalezysz do tego osiedla - oczywiscie najlepiej smiac sie z innych . Opowiedz o swoich wyjazdach na Chorwacje jezeli kiedykolwiek tam byles.
Pozdrawiam i wcale sie z Ciebie nie smieje
Jacek
.png)

woka napisał(a):jacek-s napisał(a):woka napisał(a):Zabierzcie ze sobą do jedzenia zawekowane mięso,kaszę,makaron,napoje.
Woka czy Ty tez nalezysz do tego osiedla - oczywiscie najlepiej smiac sie z innych . Opowiedz o swoich wyjazdach na Chorwacje jezeli kiedykolwiek tam byles.
Pozdrawiam i wcale sie z Ciebie nie smieje
Jacek
Jacku...... wybaczam Ci. Jak ja byłem w Chorwacji (Jugosławi) to Ty zapewne jeszcze pod stół na stojąco wchodziłeś. Na zapytanie pierwsze .. czytaj uważnie, pisałem że to mój sąsiad ( wnioskując to zapewne jestem z tego samego osiedla).)))
woka napisał(a):Andy . Mialem juz nie pisać( jestem burakiem, debilem, etc.). Czy nie czytałeś wczesniejszych postów czy co. ? Przeciez teraz jesteś nowobogackim który pisze ile to wydał, jak to on wcina żarcie w restauracjach miast samemu zrobic sobie na bazie prokuktów ojczystych. Za mało kupiłeś przed wyjazdem, za mały samochód masz czy co. ? I jeszcze wydac 7500 PLN !!! Ty człeku nowobogacki !!! jak mogłes tyle forsy wydać, ( przerąbać). Jednak jak juz tyle wydałś to powinneś napisać że np. 1000 zł. i ze całkiem sobie dałeś radę. Ooooooo, wówczas byłbyś swój chłop.. Czy wiesz ile za to można kupic w kraju np. bułek, soczków, ......zapałek.
Następny rok, postepuj według wiekszości: obowiązkowo kemping, worek ziemnikow, zupki, przyprawy, konserwy .... Tak inteligencja III RP teraz wypoczywa. W inny sposób nawet nie próbuj. Poczytaj wypowiedzi kempingowców co niektorych. Udusili by człowieka.
ps. ja po tej wymianie pogladów jeszcze bardziej mam zdanie .......
Dzieki za uratowanie mnie, już myslałem pójść .....do psychiatry, no bo jak to jest, wszyscy kombinują a ja nie. Niechybnie ze mną cosik nie tak.
Pozdrawiam.
aha, nie doczytałem. Byłes na kempigu z przyczepą. Juz ci współczuję. Jak rozpoznają Cie inni - koniec. Rada : udawaj mniej zamożnego. Narzekaj że wszystko drogie jak ....
.png)
.png)
malina napisał(a):Witam.Ja takze zabieram troche jedzonka ze soba.I podejrzewam,ze ci co tutaj sie z tego wysmiewaja robia tak samo.Tylko lubia troche prowokacji.I nie zawsze chodzi o ceny jedzenia ale o jakosc i przyzwyczajenia.A namawiala mnie do tego kobieta ,ktöra pochodzi z Chorwacji.A teraz mieszka gdzie indziej a do CRO jezdzi teraz tez jako turystka.
.png)
.png)
...... miałem takie przykłady będąc na Słowacji 2001 roku bo 1 zł to było 12 koron słowackich a piwo kosztowało but 12 koron. W stydziłem się przyznać że to moi rodacy
.png)
woka napisał(a):...... miałem takie przykłady będąc na Słowacji 2001 roku bo 1 zł to było 12 koron słowackich a piwo kosztowało but 12 koron. W stydziłem się przyznać że to moi rodacy
hmmmmmm ... ale napisz cos wiecej. Kradli to piwo czy cuś ?? Jak kupowali za 12 ( czyli ten 1 zł) to co w tym wstydliwego ? Przesadzasz lub nie dokończyłeś zdania.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi