napisał(a) RAV28 » 07.08.2006 12:36
dammiano napisał(a):Proszę o dodatkowe info o hotelu Labineca. Mamy tam jechać pod koniec sierpnia. Może trzeba zainterweniować w TUI w Polsce. Ale czy to coś da ?
Witam
Oferta hotelu Labineca w miejscowości Gradac znacznie odbiegała od opisu prezentowanego przez TUI w katalogu w szczególności dotyczy to zakwaterowania, ale nie tylko. Zastrzeżenia do tego hotelu (w katalogu cytat: „ kompletnie odnowione na rozpoczęcie sezonu 2006. Pokoje rodzinne ... CBHNB ... . Z łazienką (wanna, wc, suszarka), ... pokój dzienny z kanapą, sypialnia, balkon”) miało zresztą wiele osób które tam zostały skierowane (Polaków, Niemców), zamiast 2 pokoi był 1 stary, nieodnowiony, z ciemną, brudną i zagrzybioną łazienką, o braku suszarki właściwie niewarto przy pozostałych „zaletach” wspominać. Brodzik dla dzieci wołał o pomstę do nieba – brudna woda, średnica ok. 2,5m i głęboki, małego dziecka zostawić w nim nie było można nawet na chwilę oczywiście, jeżeli już ktoś decydował się tam wpuścić dziecko. Do obsługi w tym hotelu też można było by mieć wiele zastrzeżeń. Jak dowiedzieliśmy się na miejscu większość tych „udogodnień” zafundowano turystom TUI ponieważ nie chciało wcześniej poinformować swoich klientów o fakcie nie ukończenia remontu obiektu, a mogli uprzedzić wszystkich bez problemu ponieważ o opóźnieniu w budowie hotel informował już 3 miesiące wcześniej (informacja zdobyta na miejscu).
Jeżeli chodzi o samą miejscowość to nam bardzo się podobała: ładna starówka, przystań, plaże, ściana gór za plecami, tanie knajpki (piwko, rakija, jedzonko

) blisko do Dubrownika, Mostaru.
Jak chcesz więcej informacji to dzwoń 0601997399, myślę że warto też sprawdzić u rezydentki w Chorwacji (bardzo miłej p. Kasi) czy kwaterują już w odnowionych apartamentach mam do niej nr ale na forum nie chcę go podawać.
Mamy trochę zdjęć z hotelu podaj adres to wyślę
Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.