Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

właśnie tutaj jesteśmy (5.09.2008) naprawdę warte polecenia

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
edire
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) edire » 05.09.2008 09:49

Do 15.09 tutaj będziemy. Miejsce super.Apartamenty nowe. W kazdym klima ale teraz i tak nie jest potrzebna. W pokojach internet (dlatego moge teraz pisać) . To w cenie , bez dopłaty.
Czyściutko i dosłownie nad samym morzem (kilka metrów) .
To jest miejscowość Sukosan 7 km od Zadaru na południe wybrzeżem (w kierunku na Split ).
Namiar GPS 44.044931, 15.300742

Link z Google. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :arrow: ten link pozwolił sobie poprawić moderator Leszek Skupin żeby się nie rozjeżdżało forum

Obiekt nazywa się "Cosa del sol" . Cena za apartament z tarasem to 40EUR/dzień . Właściciele bardzo mili i uczynni .
Adres strony zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Piszę o tym ponieważ sam przed wyjazdem poszukiwałem dokładnych namiarów , aby nie jechać całkiem w ciemno .
Jesteśmy tutaj z 6 letnim dzieckiem. Plaża jest drobnokamienista, z bardzo długą piaszczystą płycizną to dziecko może kilkanaście metrów wejść do wody i ma po pas.
Codziennie odbieram maile, to jak coś to piszcie.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 05.09.2008 09:54

Jeśli już wrzuciłeś namiar, to może wrzuć kilka fotek własnego autorstwa zarówno domków jak i okolic 8) W przeciwnym razie Twój post może zostać uznany za reklamę i ... "się zgubić" :wink:
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 05.09.2008 10:09

Ale strasznie drogo
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 05.09.2008 10:21

Łoł... Chorwaci mają coraz większy tupet.

Na Rodos można równie luxusowy apartament wynająć w tej samej cenie lub taniej..
A i na Korsyce by też coś znalazł.

Czekamy na fotorelację "własną"
pozdro i miłego wypoczynku
8)
edire
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) edire » 05.09.2008 21:37

kilka zdjęć z naszego tarasu..niedowiarki.
A nikogo nie namawiam. Zamiesciłem post ponieważ jest to konkretne miejsce i jak komus pasuje to będzie zainteresowany. Dziwi mnie jednak wiedza niektórych odnosnie cen. Pobożne życzenia mozna mieć, a rzeczywistośc jest taka a nie inna , że apartament za 40 EUR to w sezonie mozna zapomnieć a po sezonie za taki jak ten to połowa ceny z sezonu i co wiecej gadać . Ja tez bym wolał na 10 EURO :-)
Nietety, objeździliśmy kilka innych i wiele gorsze warunki za 36 EUR..

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link[/img]
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 06.09.2008 15:09

No jakoś musisz to sobie wytłumaczyć... Grunt to dobrze spędzić wakacje
walczy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walczy » 06.09.2008 15:20

Uważam że 40 EUR/doba za 3 osobowy apartament o dobrym standardzie to normalna i uczciwa cena.
Tam gdzie ja byłem (Deak-Komarna) płaciliśmy 65 EUR za 4osobowy i właściciele rezerwacje mają od czerwca do października non stop.
Pewnie,że da się znaleźć taniej, ale kosztem rezygnacji z pewnych plusów i atrakcji.
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 06.09.2008 16:21

edire napisał(a):kilka zdjęć z naszego tarasu..niedowiarki.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link[/img]

Ta zieleń na 3 zdjęciu to w waszym domu?
edire
Autostopowicz
jak ta zieleń jest z naszego meiszkania , to...

Nieprzeczytany postnapisał(a) edire » 06.09.2008 17:54

..niech moderator wyrzuci ten post i po sprawie.
pewnie lepiej pisać ogólnie o pierdołach.
Wybierajac się do Chorwacji tak dokladnego namiaru nie znalazłem.
Pa
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 06.09.2008 18:14

Niepotrzebnie sie denerwujesz. Mam nadzieję że nie z powodu mojego pytania. Fajnie że podałeś link bo to co tam mozna wyczytać co do cen dobitnie świadczy ile można zyskać nie rezerwując wcześniej noclegu. Czy wszystkie apartamenty są teraz zajęte?
Lupus37
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lupus37 » 08.09.2008 12:43

Witaj EDIRE!
Ojjjjjjjj jak zazdrościmy - całą rodzinką - Tobie, że korzystasz jeszcze z uroków CRO!!!! :D
Czy mógłbyś napisać coś na temat umiejscowienia samej kwatery, chodzi przede wszystkim o odległości do sklepów, restauracji etc.?!
POZDRAV
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 08.09.2008 13:38

Mam sentyment do tej wioseczki, bo spedziłam tam pierwsze i drugie wakacje w Cro...
Mieszkałam w apartamentach przy campie Jaz u państwa Torbarina.
Polecam (o ile ten barek jeszcze istnieje) pyszne jedzonko jakieś 30 metrów od tego campu.
A póki co to lećcie na plażę i korzystajcie z uroków wakacji....niedowarki i spekulanci mogą poczekać:)
Pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone