Mieszkanko fajne, choć dla nas było by za małe, bo my z 2 dzieci. Mam rezerwację na większe, ale i droższe

.png)

.png)
piekara114 napisał(a):odtworzone chaty wykonane metodą i z materiałów dostępnych w okresie neolitycznym.
piekara114 napisał(a):coś nie chce mi zapisać odwróconego zdjęcia...
.png)
marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):...tylko ja w pracy muszę siedzieć![]()
Łączę się w bólu. Na pocieszenie jakieś ładne widoczki z Cypru bym sobie pooglądała
.
trinity napisał(a):Fajny Wasz pierwszy dzień na wyspie: zwiedzanie, kontakt z morzem i naturą a potem zakwaterowanie i jeszcze na zakupy udało się wyskoczyćTo jest plus porannego przylotu i oczywiście dobrej organizacji
![]()
Niestety, kwiecień to już jakiś sezon jest, a o okolicy mieszkanka będzie w najbliższym odcinku. A Ty gdzie i co zarezerwowałaś?trinity napisał(a):Mam rezerwację na większe, ale i droższemieszkanie w Pafos. Interesuje mnie jeszcze w jakim rejonie miasta mieszkaliście
Lidia K napisał(a):Z pewnym zaskoczeniem oglądałamPodobnie na Sardynii chatki były na bazie koła. Całkiem fajne chatki.piekara114 napisał(a):odtworzone chaty wykonane metodą i z materiałów dostępnych w okresie neolitycznym.
.png)
.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a): Niestety, kwiecień to już jakiś sezon jest, a o okolicy mieszkanka będzie w najbliższym odcinku. A Ty gdzie i co zarezerwowałaś?
.png)

.png)
trinity napisał(a):Twoje szczegółowe informacje są świetne, i mapki z znacznikami- podziwiam skrupulatność![]()
![]()
wyczekuję dalszych przygód
kmichal napisał(a):... wzorowe rozpoznanie terenu ( ostatnia fotka ) ......
mysza73 napisał(a):Długo będziemy tą herbatę pić ...![]()

.png)