Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

W Ciemno W Sierpniu Do Splitu

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adem
Podróżnik
W Ciemno W Sierpniu Do Splitu

Nieprzeczytany postnapisał(a) adem » 26.06.2008 23:47

WITAM JADE PIERWSZY RAZ PRZEJZALEM FORUM ALE KAZDY PISZE O CZERWCU CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC OD DOSWIADCZONYCH TURYSTÓW CZY JECHAC W CIEMNO OD 02 SIERPNIA NA DWA TYGODNIE CZY ZA BARDZO RYZYKOWNE ZE NIE ZNAJDE KWATERY.CZY CENA 50EURO ZA NOCLEG JEST REALNA DLA RODZINY 2+2 DZIEKUJE POZDRAWIAM
gerffi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gerffi » 27.06.2008 06:15

Witam, ja rok temu jechalem w tamte okolice i znalezlismy noclegi dla 6os. Wydaje mi sie ze zawsze mozna znalesc tylko trzeba czasami sie naszukac w tym roku (lipiec) tez jade w ciemno w 4os za split :)
adem
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adem » 27.06.2008 09:12

Witam tez mam taka nadzieje tez jade w te okolice znajoma byla 2 lata temu mówi ze super okolica ja jak bede jechal to wezme namiary na par apartamentów na nastepny raz to juz zawsze razinej jak by kolega mogl to tez jak bedzie szukal to wezmie pare telfonow to wymienimy sie relacjami im sie wiecej wie to lepiej a kiedy wracacie moze przed moim wyjazdem to by bylo milo jakis namiar dziekuje pozdrawiam
gerffi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gerffi » 27.06.2008 09:59

Jade 18lipca i chyba biore ze soba laptopa wiec jak cos bede mogl ci podac namiary :)
adem
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adem » 28.06.2008 20:56

supr by bylo dam ci numer do faceta co byli znajomi od splitem pokazywali mi miejsce to fjne ale rozmawialem z kolega co jezdzil 2 razy i mowil ze makarska lepsza daj meila to ci podam numer jak chcesz no i nie ukrywam jak bys byl i znalazl cos to bym byl wdzieczny pozdrawiam

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone