.png)
Bocian napisał(a):Nie byłoby lepiej zamienić miejscami lodówkę i kuchenkę?
weldon napisał(a):FUX napisał(a):Zdecydowanie kierunek otwierania...
Ano. Koniecznie.
Jutro kończą, słyszeliście.
Jeszcze można poprawki zrobić.
.png)
.png)
hajduczek napisał(a):dubluję tutaj temat z "dzień dobry",bo im więcej odpowiedzi tym lepiej
a mam do was pytania ....wczoraj firma zmontowała mi juz cześciowo meble.....na zamówienie w studiu mebli kuchennych....ale dopiero wieczorem zauwazyłam ,bo cos mi się w nich nie podobało....że załozyli mi nie te fronty ,ktore zamówiłam....mam zupełnie gładkie a miały być z takim frezemzwykłe poziome paski ...ale robiły miły efekt.
jakie ja mam teraz prawa...czy oni powinni to poprawic na własny koszt (ich pomyłka).....mam jeszcze do zaplaty reszte czyli jakieś 1500 zł....ale ten stan mi się naprawdę nie podoba...w końcu kupowałam meble na zamówienie .ktore przez kilkanaście lat mają cieszyc moje oko,a nie tanie meble w byle jakim sklepie meblowym na zasadzie byle było....
jakie mam prawa wobec wykonawcy...jakie argumenty do uzycia itd....o 11 ide porozmawiać
.png)
hajduczek napisał(a):na piśmie to ja mam całą rozpiskę z typami,kolorami,wyceną kążdej szafki.....ale pewne dane sa pisane ich skrótami.....i niestety nie mam pojęcia czy pani ,która to pisała nie pomyliła którejś literki w typie frontui teraz się moze wyprzeć
.....jakie ja mam wogóle prawa w tej kwestii...czego moge ządać
.png)
smoki3 napisał(a):hajduczek napisał(a):na piśmie to ja mam całą rozpiskę z typami,kolorami,wyceną kążdej szafki.....ale pewne dane sa pisane ich skrótami.....i niestety nie mam pojęcia czy pani ,która to pisała nie pomyliła którejś literki w typie frontui teraz się moze wyprzeć
Tego co chciałaś, jesteś na "prawie".
Tak jak napisałem, argument ostateczny 1500,-
hajduczek napisał(a):smoki3 napisał(a):hajduczek napisał(a):na piśmie to ja mam całą rozpiskę z typami,kolorami,wyceną kążdej szafki.....ale pewne dane sa pisane ich skrótami.....i niestety nie mam pojęcia czy pani ,która to pisała nie pomyliła którejś literki w typie frontui teraz się moze wyprzeć
Tego co chciałaś, jesteś na "prawie".
Tak jak napisałem, argument ostateczny 1500,-
to co mam prawo zagrozić ,że tego nie zapłacę